LoL’de Sevdiğiniz Şampiyonlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Mewtwo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mewtwo

★★★★
LoL’de oynanışını, karakterini, tasarımını, hikayedeki yerini sevdiğiniz karakterleri paylaşabilirsiniz.

Ben başlıyorum:

leblanc.jpg

LeBlanc

Oynanış olarak sevdiğim, genellikle oynadığım suikastçi şampiyon. Mobil olması ve yüksek hasarı nedeniyle tercih ettiğim. LoL'deki en manipülatör karakter ve hikayede adeta Derin Noxus.

Khazix_0.jpg

Kha'Zix

Oynanışını ve tasarımını sevdiğim şampiyon. Genel olarak Hiçlik Canavarlarını seviyorum. Duruma göre evrim geçirebilmesi ve yalnız düşmanları affetmemesi sebebiyle tercih ediyorum.

Xerath_0.jpg

Xerath

Oynanışı keyifli ve yetenek isteyen, Shurima'nın hikayesinde de önemli yeri olan, Shurima'nın yıkılmasına sebebiyet veren kötü karakter.

En popüler karakterler eklenip anket açılabilirmiş.

Aram

Ezreal , Mf, Kaisa, tahm kench, maokai

Sihirdar

Qiyana, aatrox , kassadin , syndra, fiora, tryndamere , alistar , poppy

En popüler karakterler eklenip anket açılabilirmiş.

Aram

Ezreal , Mf, Kaisa, tahm kench, maokai

Sihirdar

Qiyana, aatrox , kassadin , syndra, fiora, tryndamere , alistar , poppy
20 oy sınırı var. O kadar yetmezdi yani.

Aurelion Sol rework öncesi en sevdiğin karakterdi heralde.

20 oy sınırı var. O kadar yetmezdi yani.

Aurelion Sol rework öncesi en sevdiğin karakterdi heralde.
Evet aurelion sol yıldızların mana olduğu sürece hiç kapanmadıgı versiyonu muazzamdı. CD geldiği an bitti şampiyon sonrada rework yedi

Rumble
Renekton
Darius
Olaf
Aatrox
Graves
Hecarim
Rek'Sai
Jarvan IV
Rammus
Vladimir
Viktor
Syndra
Orianna
Galio
Twitch
Kog'Maw
Draven
Jhin
Lucian
Renata Glasc
Alistar
Thresh
Rakan
Nautilus
Braum
Brand
Gangplank
Sivir
Ornn

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü