Lord of Mysteries

Seriyi beğendiniz mi?

• Hayır

Oy: 0 0.0%
  • Kararsızım

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    3
e8dd65c55ad976cc159c56b9b15a62b3.jpg

Tür: Gizem, Psikoloji, Gerilim, Fantezi,
Bölüm Sayısı: 13 (ilk sezon)
Yayınlandığı Tarihler: Haziran 28, 2025-?
Stüdyo: B.CMAY PICTURES

Tanıtım:

Buharlı gemilerin, zırhlı araçların ve okült dehşetlerin hüküm sürdüğü Viktorya dönemi benzeri bir dünyada, Zhou Mingrui, Klein Moretti olarak uyanır. Bu yeni dünyada, tehlikeli tarikatlar, çatışma içindeki kiliseler ve insan aklını zorlayan kozmik varlıklarla örülü derin bir sır perdesini aralamaya çalışacaktır.

İngilizce veya Japonca seslendirilmiş versiyonunu bulmak gerekiyor. Çince'ye alışkın olmadığım için odaklanmakta zorlandım.

Onun dışında Bloodborne'dan bir esinlenme sezdim.

• Like
Tepkiler: Kuroashi No Sanji
Noveli en sevdiğim Nobeller arasındaydı. İlk sezon kaç bölümü kapsıyor acaba?

İlk bölümüne baktım animasyon hariç her şeyiyle çok kötü bir ilk bölüm yapmışlar ki animasyon bile yer yer sırıtıyor.

Anime ve mangalardan çok sıkıldığım için artık Çin ve Kore yapımı işlere sardım. Bu da güzel gidiyor bi de bunun yanında Embers serisini takip ediyorum.

Kore'deki solo leveling tarzının artması ve Çin'de de çok fazla tanrısal güç etrafında dönen seriler olması bi süre sonra tüketme isteğini alıyor. :(

• Like
Tepkiler: kekomancer

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü