Geyik Marineford'a Ulaşmak

Yubashiri Vinsmoke

★★★
Sizden bir tayfa kurmanızı istiyorum arkadaşlar. Bu tayfa East Blue'dan yola çıkacak ve Marineford'a ulaşmayı deneyecek. Marineford'a ulaşıp orada hayatta kalmayı başaracak bir tayfa olması lazım. Eğer Marineford'a ulaşamazsınız tüm köyünüz yok edilecek. Bu tayfayı kurmak için 150 liranız var. Her pozisyonu dolduramayacaksınız iyi düşünmeniz lazım. Siz bu tayfanın ilk üyesi olacaksınız. Kaptanınızı da kendiniz seçeceksiniz. Tayfanız için seçmenizi isteyeceğim elemanlar aşağıda. En iyi tayfayı kurmanızı bekliyorum.

XaIwctL.png

Son düzenleme:
Kaptan-Kojima, duygusal bir bağım var kendisiyle.
Sağ Kol- Yakışıklı Güvenlik, yılbaşı gecesi Şirinevler'deki cluba gelmişti, susyurujik sebeplerden teşrif edememiştim.
Rotacı- Kadıköy Boğası, bir moda ikonu. Göz ameliyatından sonra yön sıkıntısı yaşatmaz.
Doktor- Beyazlatma Uzmanı, fazlasıyla ikonik bir karakter.
Kalan 20 liraya da Atakan ve Kara Celal'i alırım. Bu takım Raftel'e kadar vura vura gider.

Eğer Marineford'a ulaşamazsan tüm köyün yok edilecek. Ulaşman lazım. Ki gayet cevher gibi çocuklar var aralarında Usopp'tan hiçbir eksiği yok büyük kısmının.
Bununla mı tehdit ediyon beni? La bu tayfa kazara Marineford'a ulaşır da içine dahil olduğum bilgisini içerecek şekilde gazetelere çıkarsa benim aile meclisi toplanıp sülalenin namusunu temizlemek için infaz kararımı alır. Yaksınlar la köyü.

• Haha
Tepkiler: Yubashiri Vinsmoke
Öncekikle Can Sungur ve Jahreini alıyorum. Kaptan da benim. Bu ikisi kaptan olamadıkları için egoları incinecek ve içten içe beni indirmek isteyecekler ama birbirlerini yemekten bana enerjileri kalmayacaktır. Ayrıca bu iki obez camış geminin ağırlık merkezini baya aşağı çekeceğinden geminin alabora olma şansını 0 a indirmiş olurum.

Jaho babam doktor demekten doktorluk yapamayacağı için beyazlatıcı abiyi alıyorum. Bunun da eli boş kalmasın Aşçıda en sağda tanımadığım bir karı var o gelsin.

Paranın yarısını harcadık. O yüzden yatırım amaçlı özgür demirtaşı alıyorum. O parayı işletir işlettikçe şu Fb tayfadan sıradan almaya başlarım. Belki marineforda ilk gidemeyiz ama bi şekilde gideriz.

Son olarak da 2. kaptanlardaki yamuk ağızlı çançinçonu alırım. O da mar,neforda ilk ulaşana french kiss atsın.

• İmza
Tepkiler: kekomancer
Valla o kadar kararsız kaldım ki bilemedim.

50 Lira -Kaptan Ishowspeed
Bu eleman her boku yapabiliyor. Profesyonelleri falan geçebiliyor kendi dallarında. Ayrıca Lütfü fanı kendisi plot armoru vardır.
30 Lira - Sağ Kol Pala Baba
O bıyıklar tam Roger bıyığı. Denizciler görünce Roger zannedebilir.
25 Lira - Rotacı Can Sungur
İhalarla Sihalarla Marineford’u bombalar.
15 Lira - Dümenci Kışın Yüzen Adam
Tayfanın yüzücüsü olur. Marinefordda Kuzan dondursa bile o soğuğa karşı dirençli olduğun avantajlı.
10 Lira - Aşçı Oğuz Sasi
Burada Somer şef olmadığı için Oğuz Sasi diyorum. Psikolojik üstünlük sağlar.
10 Lira - Arkeolog Ejderha Adam
Kendisi fantastik güçlere sahip. Ejderhaya dönüşebilir bir an.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü