Geyik Marineford'a Ulaşmak

Ali Koç
Rambo
Kadıköy Boğası
Bu üçlünün fenerli kimliği yüzünden uyum sorunu yaşatacağini dusunmuyorum.
Oytun Hoca ve Cenk Hoca arasinda kaldim. Oytun Hocanin tip genelinde herbokoloklugu agir basiyor.
Danilo Şefi çekip ortama biraz neşe getirip son olarak miço kontejyanina Atakan'ı aldım. Ali Koç'un potansiyelli transferi olarak düşündüm.

kaptan olarak speed i alırım , tek başına tayfayı taşır
rotacı olarak testo taylanı iyi seçim olur gibi, ziyaret ettiğimiz adalarda vlog çekerek geminin hazineyi doldurur
doktor jahrein çünkü o her şeyi biliyo
dümenci savaş cebeci, dümenden insanları korkutur hem fazla kavgaya girmeyiz
müzisyen eren karayılan, tayfaya şişko lazım
aşçı tabii ki danilo, hem türk mutfağına hem de italyan mutfağına hakim biri, bir babadır benim için
bilim insanı olarak da filozof atakanla tamamlarım tayfayı, böyle bir tayfada büyüyen çocuktan ne olur görmek lazım

Öncekikle Can Sungur ve Jahreini alıyorum. Kaptan da benim. Bu ikisi kaptan olamadıkları için egoları incinecek ve içten içe beni indirmek isteyecekler ama birbirlerini yemekten bana enerjileri kalmayacaktır. Ayrıca bu iki obez camış geminin ağırlık merkezini baya aşağı çekeceğinden geminin alabora olma şansını 0 a indirmiş olurum.

Jaho babam doktor demekten doktorluk yapamayacağı için beyazlatıcı abiyi alıyorum. Bunun da eli boş kalmasın Aşçıda en sağda tanımadığım bir karı var o gelsin.

Paranın yarısını harcadık. O yüzden yatırım amaçlı özgür demirtaşı alıyorum. O parayı işletir işlettikçe şu Fb tayfadan sıradan almaya başlarım. Belki marineforda ilk gidemeyiz ama bi şekilde gideriz.

Son olarak da 2. kaptanlardaki yamuk ağızlı çançinçonu alırım. O da mar,neforda ilk ulaşana french kiss atsın.

2. kaptan olarak onu olacağına emindim emin. Aşçı tercihin çok iyi oldu tanımadığın birisi olduğu belli. Beyazlatıcı abi Oytun'dan daha iyidir katılıyorum buna.

Sizden bir tayfa kurmanızı istiyorum arkadaşlar. Bu tayfa East Blue'dan yola çıkacak ve Marineford'a ulaşmayı deneyecek. Marineford'a ulaşıp orada hayatta kalmayı başaracak bir tayfa olması lazım. Eğer Marineford'a ulaşamazsınız tüm köyünüz yok edilecek. Bu tayfayı kurmak için 150 liranız var. Her pozisyonu dolduramayacaksınız iyi düşünmeniz lazım. Siz bu tayfanın ilk üyesi olacaksınız. Kaptanınızı da kendiniz seçeceksiniz. Tayfanız için seçmenizi isteyeceğim elemanlar aşağıda. En iyi tayfayı kurmanızı bekliyorum.

XaIwctL.png
Hepsiyle dahi gitsek Impeldowna sığmayız paket ederler bizi.

• Alev
Tepkiler: Yubashiri Vinsmoke
Kaptan-Kojima, duygusal bir bağım var kendisiyle.
Sağ Kol- Yakışıklı Güvenlik, yılbaşı gecesi Şirinevler'deki cluba gelmişti, susyurujik sebeplerden teşrif edememiştim.
Rotacı- Kadıköy Boğası, bir moda ikonu. Göz ameliyatından sonra yön sıkıntısı yaşatmaz.
Doktor- Beyazlatma Uzmanı, fazlasıyla ikonik bir karakter.
Kalan 20 liraya da Atakan ve Kara Celal'i alırım. Bu takım Raftel'e kadar vura vura gider.

Yanlış mı anladım? Yoksa Yakışıklı Güvenlikle tanışma şansından mı oldun? Bu listede sadece Efe Aydal'a denk geldim ben o olayda tam 13 yıl önceydi. Yakışıklı Güvenlik çok daha havalı.

• Alev
Tepkiler: kekomancer
Yanlış mı anladım? Yoksa Yakışıklı Güvenlikle tanışma şansından mı oldun? Bu listede sadece Efe Aydal'a denk geldim ben o olayda tam 13 yıl önceydi. Yakışıklı Güvenlik çok daha havalı.
Evet, clubın girişinde nargile içen dızolar olmasa girmeye yeltenebilirdim belki 🥀

• Sad
Tepkiler: Yubashiri Vinsmoke

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü