Balporsuğu ★★ Katılım 3 Temmuz 2025 Mesajlar 67 Tepkime puanı 164 Puanları 33 Cuma saat 13:27'de #31 Göbeği kadar ömrü olsun, kendisinden razıyız Tepkiler: Croc, KazumaKiryu0, Sollnvictus ve 1 kişi daha
Marshall D Teach ★★★ Katılım 1 Temmuz 2025 Mesajlar 413 Tepkime puanı 612 Puanları 93 Konum Hachinosu Cuma saat 13:32'de #32 Balporsuğu' Alıntı: Göbeği kadar ömrü olsun, kendisinden razıyız Genişletmek için tıkla ... Bunun karşılığı ölümsüzlük oluyor Tepkiler: KazumaKiryu0
Balporsuğu' Alıntı: Göbeği kadar ömrü olsun, kendisinden razıyız Genişletmek için tıkla ... Bunun karşılığı ölümsüzlük oluyor
Sollnvictus ★★ Katılım 8 Temmuz 2025 Mesajlar 95 Tepkime puanı 204 Puanları 33 Cuma saat 13:36'de #33 Hayır oyu kullanan Luffy fanıdır. Tepkiler: KazumaKiryu0
Sodex ★★★ Katılım 1 Temmuz 2025 Mesajlar 140 Tepkime puanı 534 Puanları 93 Cuma saat 15:12'de #34 Xebec'in oğlu çıkması karaktere olan sevgiyi arttırdı ama ben ondan öncede seviyordum zaten. Kaç senelik karakter sonuçta. Tepkiler: Sollnvictus ve KazumaKiryu0
Xebec'in oğlu çıkması karaktere olan sevgiyi arttırdı ama ben ondan öncede seviyordum zaten. Kaç senelik karakter sonuçta.
Marshall D Teach ★★★ Katılım 1 Temmuz 2025 Mesajlar 413 Tepkime puanı 612 Puanları 93 Konum Hachinosu Cuma saat 15:23'de #35 Sodex' Alıntı: Xebec'in oğlu çıkması karaktere olan sevgiyi arttırdı ama ben ondan öncede seviyordum zaten. Kaç senelik karakter sonuçta. Genişletmek için tıkla ... Biz ise Teach den dolayı Xebeci sevdik. Tepkiler: Sollnvictus, Sodex ve KazumaKiryu0
Sodex' Alıntı: Xebec'in oğlu çıkması karaktere olan sevgiyi arttırdı ama ben ondan öncede seviyordum zaten. Kaç senelik karakter sonuçta. Genişletmek için tıkla ... Biz ise Teach den dolayı Xebeci sevdik.