Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!
Hemen Katıl
Onun üstüne atla kafası ve kuyruğu dışındaki her yer zararsız. Üstüne çıkmadan kestim ben ilk denk geldiğimde ölmesi o şekil 1 saat sürüyor.. çok canı var o düşmanın. Sırtına çık kafa, kuyruk taraKumun altından bir düşman çıktı şimdi de. Kafası ve kuyruğundan hasar alıyor sadece herhalde.
Çapraz lonca lobisi çok guclu
Abi bugün X serisi bizim için değerli, Capcom'da izin verirse devam ettirmek isteriz tarzında bir haber okumuştum bu direkt onunla alakalı mı yoksa gerçekten direkt Capcom mu X serisini devam ettirmeyi düşünüyormuş.
Evet o şekilde yaptım usta öbür türlü ölmek bilmiyordu dediğin gibi.Onun üstüne atla kafası ve kuyruğu dışındaki her yer zararsız. Üstüne çıkmadan kestim ben ilk denk geldiğimde ölmesi o şekil 1 saat sürüyor.. çok canı var o düşmanın. Sırtına çık kafa, kuyruk tara
Yeni çıkacak Mega Man oyununu yapan Shingo Uzumi X bir fırsat olursa X'in devamını getirmek isteriz gibi bir şeyler demişti. Muhtemelen onu ısıtıp ısıtıp farklı şekillerde paylaşıyordur millet. Ama bu vesileyle baya X oyunu bekleyenin olduğu ortaya çıktı sosyal medyada.Abi bugün X serisi bizim için değerli, Capcom'da izin verirse devam ettirmek isteriz tarzında bir haber okumuştum bu direkt onunla alakalı mı yoksa gerçekten direkt Capcom mu X serisini devam ettirmeyi düşünüyormuş.
Burası sürekli ondan ters duvara koşup fırsat olur olmaz Buster charge'ı patlatma işi.Launch Octopus bossu neymiş böyle ya acayip zorluyor şu an. Hem kendisi hem saldırıları hızlı üstüne yakaladı mı kanını emiyor.
Tamam benim de bildiğim şey.. X serisi orijin olarak 5 oyun olacaktı. Zero serisinin yazımını zorlaştırdılar X'i devam ettirip... ama devam ettirince AXL diye çok eğlenceli bir karakter yaratıldı. ZX Adventteki Boss gücü çalma özelliği bu karakterden geliyor. AXL'ın 2D oyunu yok. X8 finalinde başındaki enerji taşı çatlıyor ve düşmanın bir şey sızıyordu ona.. X9 çıkarsa AXL'la falan kapıştığımız hem trajik hem de aşırı keyifli bir boss savaşı yaşayabiliriz.Yeni çıkacak Mega Man oyununu yapan Shingo Uzumi X bir fırsat olursa X'in devamını getirmek isteriz gibi bir şeyler demişti. Muhtemelen onu ısıtıp ısıtıp farklı şekillerde paylaşıyordur millet. Ama bu vesileyle baya X oyunu bekleyenin olduğu ortaya çıktı sosyal medyada.