- Konu Yazar
Diğer serileri oynama fırsatın oldu mu?Mega Man Zeroyu küçükkken çok oynuyordum, fena sarıyordu.
Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!
Hemen Katıl
Diğer serileri oynama fırsatın oldu mu?Mega Man Zeroyu küçükkken çok oynuyordum, fena sarıyordu.
Baktım da Discord uygulaması yokmuş yaPlayStation üzerinden dc konuşması falan oluyor muki?
Söylediğin iyi oldu usta sağol. 8 bossu kestikten sonra Sigma mı kalıyor sadece geriye yoksa başka bosslarda var mı?@KazumaKiryu0 @Sodex ilk oyunların eski yapısından dolayı 8 bossu yendikten sonra başlayan aşamalar oyunu tamamen kapattığınızda kaydolmuyor. O yüzden tek seferde bitirebileceğiniz bir aralıkta oynayın. Ha kapatmadığınızda geçtiğiniz act araları kaydoluyor o konuda içiniz rahat olsun.
X1-3 arası böyle bu arada.
Ara bosslarda mevcut ama güçlendiğin için halledersin. Bu ilk 8li gibi zorlamaz. Armoru her şeyi fulleyip öyle devam et (Hadouket hariç tabi)Söylediğin iyi oldu usta sağol. 8 bossu kestikten sonra Sigma mı kalıyor sadece geriye yoksa başka bosslarda var mı?
Bulmiyom da DC kapalı ya tr de, anca şey olcak geçenki gibi DC ye gelicek, yayını da twitchden falan acicak biz yayina girip izlicezPlayStation üzerinden dc konuşması falan oluyor muki?
O zaman onunla etkileşime geçemeyiz ya en önemli olay bence birlikte konuşmak :S Sen ya da ben açarız yayını en kötüBulmiyom da DC kapalı ya tr de, anca şey olcak geçenki gibi DC ye gelicek, yayını da twitchden falan acicak biz yayina girip izlicez