Sabret kingo elin biraz ısınsın içinden geçeceksinChill penguin ile bazı münakaşalar yaşadık
Alışcam alışcam.
Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!
Hemen Katıl
Sabret kingo elin biraz ısınsın içinden geçeceksinChill penguin ile bazı münakaşalar yaşadık
Alışcam alışcam.
Senden ders almak lazım usta
Dojomuzun yeni üyesine Chill Penguin taktiği ver çırak @KazumaKiryu0Senden ders almak lazım usta![]()
@Astarion dovusurken yanlardaki duvarları kullanabilirsin kacinmak için, sana saldirmadigi anı bekler saldirirsin, bide yukarıdaki şeye tutununca vursan aşağı dusuyoDojomuzun yeni üyesine Chill Penguin taktiği ver çırak @KazumaKiryu0
Benle dövüşürken montage videosu çekiyor üstümde. Ben yukarıda beklerken üstüme atlıyor. Yarın hesabını keseceğim.@Astarion dovusurken yanlardaki duvarları kullanabilirsin kacinmak için, sana saldirmadigi anı bekler saldirirsin, bide yukarıdaki şeye tutununca vursan aşağı dusuyo
Yarin cezasını kesince haber edersin bizeBenle dövüşürken montage videosu çekiyor üstümde. Ben yukarıda beklerken üstüme atlıyor. Yarın hesabını keseceğim.

Son savaş birden fazla act ve oyunu kapatırsan en baş actten başlaman lazım unutma usta patlama sonra.Sting Chameleon'ın da defteri dürüldü. Artık final stage beni bekler.
Biliyorum usta bugün girişmedim o yüzden tek oturuşta bitirmeyi hedefliyorum bakalım.Son savaş birden fazla act ve oyunu kapatırsan en baş actten başlaman lazım unutma usta patlama sonra.