Tanıtım Metin2

Daha önce oynadınız mı?

• Kullanılan toplam oy
    11
2004 Yılında Ymir Entertainment tarafından geliştirilen ve Gameforge tarafından yayınlanan Metin2, MMORPG oyunlarının temel taşlarından biridir.

Zamanında saatlerimizi verdiğimiz, bilgisayar başında sabahladığımız, internet kafede arkadaşlarımızla çar kastığımız bu efsane oyun oynayan çoğu kişiye unutulmaz anılar bırakmıştır. Biz Metin2 bağımlıları için sadece oyun olmaktan çıkmıştır, dostluğu, ihaneti, heyecanı bir çok duyguyu içinde barındıran bu oyun, hastalarının ilk aşkı olmuştur.

Üç bayrak arası savaşlar, lonca savaşları, boss ve metin kapma mücadeleleri derken bizi bilgisayar başından kalktırmıyordu. Üzerinden çok zaman geçse de artık çoğu kişi için oyun vasat bir hale gelse bile bizim için yeri hep ayrı kaldı.

Bu oyunda birebir de en güçlü çarı bulma gibi bi takıntım olmuştu, herhangi bi pot kullanmadan. Bu yüzden seviye olarak 40 ı bile geçemedim. En son iyileştirici şamandım ve hala en güçlü olarak görürüm.

• Like
Tepkiler: Whitebear D
Böyle bir teyze benim takıldığım İnternet kafede de vardı. Torunu mu ne biriyle oynamaya geliyordu. Hesabına bakınca ne bakıyonuz diye azarlardı. O dönem bilgisayarım olmadığı için İnternet kafeye gittiğimde de pes/fifa kariyer ya da cs vs oynadığım için mt 2 görece az oynadım. Yazları kuzenlere gidince oynardım.

• Haha
Oyunu ilk kez kuzenim oynarken görmüştüm. Çölde örümcek kesiyordu 👀

M2, ticarete dönüşmediği zamanlarda çok güzeldi: arkadaşlıklar kurulurdu, birlikte Şeytan Kulesi’ne girilirdi, dolunay için yarışılırdı; düğünler, danslar, lobi savaşları, bir başkasına level kastırma keyfi vs.

Ben iyileştirici bir Şamandım. İlk ve tek hilemi de kraliçe örümcek keserken kullandım. Suranın biri gelip “seni videoya alıyorum.” demesini takmadım. Sen misin takmayan 2050 ye kadar mı neydi hesabım banlandı. 🤣 Sonrasında sıfırdan yeni bir Şamanla başlamıştım

Jade sw'sinde bir şerefsiz Nebukadnezar vardı, işte o bendim :D Hırsızlık, hile, gasp, yalan vb. herbir bok vardı. İlk +9 çelik, +9 su perisi, +9 muho, +9 elektro manyetik, +9 partizan falan hepsini biz basmıştık. Yeni çıkmıştı sürgün bizim oynadığımız dönem. rooney falan 1 günde triton +9 basmıştı. Sonra lise başlayınca sattık çarı. O dönem asgari ücret 500 mü neydi. Ben 2k'ya satmıştım çarı full hile falan yapmıştık o dönemler devam etsem şu an ev, araba almıştım bir de hile programı yapmış illegal millegal köşeyi dönmüştüm. Bırakmam ahlak açısından beni kurtardı yoksa karakterimi kaybediyordum :D

• Haha
1 levelken 60 level kesmeye çalışıp ‘Niye ölmüyor bu ya?’ diye hırs yapan bir komşu çocuğu vardı

İlk hesabımda kullanıcı adım Usagi’ydi; ‘Uşaklı mısın?’ diyenler çıkıyordu.
İkinci hesabı UsagiTsukino yaptım, bu sefer de ‘Niye uza git Sukino adın?’ diyen oldu.

Bunlar da sadece bende kalmasın istedim. Ciddi miydiler bilmiyorum ama arada böyle trollükler de oluyordu, haha

• Haha

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü