Naruto - Favori Anlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Mewtwo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Pain'in Konoha'nın üzerinde süzüldüğü sahne manga türüne dair zirve anlardan.
DZca1oG.jpg
10 yaşındayken KidzAnimez kanalında rastgele denk geldiğim Naruto bölümünde şu sahneyi görünce kanım çekilmişti

Bu bölüme MTV'de rastgeldim, yıl 2007 falan. Hafta sonları iki bölüm yayınlıyorlardı. Sonra bu neymiş yav diye internete bakarken Naruto okumaya başladım. Hesap makinası çözünürlüğünde rezalet sayfalarda fransızca Naruto vardı, ingilizcesi bile güncel çıkmazdı. Şimdi her manganın müthiş çözünürlükteki orijinal çevirileri internette var. Nereden nereye.

Pain'in Konoha'nın üzerinde süzüldüğü sahne manga türüne dair zirve anlardan.
DZca1oG.jpg

Bu bölüme MTV'de rastgeldim, yıl 2007 falan. Hafta sonları iki bölüm yayınlıyorlardı. Sonra bu neymiş yav diye internete bakarken Naruto okumaya başladım. Hesap makinası çözünürlüğünde rezalet sayfalarda fransızca Naruto vardı, ingilizcesi bile güncel çıkmazdı. Şimdi her manganın müthiş çözünürlükteki orijinal çevirileri internette var. Nereden nereye.
Ben o dönem ismini unutup internette baya aratmıştım. Böcekli ninjalı anime diye arattığımı falan hatırlıyorum.

• Like
Tepkiler: Riful
Animez kanalında gördüğüm Neji vs Hinata ile başlamıştım seriye. Sonrası Lee vs Gaara. Onun üstüne çıkan benim için yok. 3 bölümlük şaheser.

Shippuden'de Lee yok sayıldı. Boruto'da da Senjutsu ve Taijutsu ile yara alabilen Momoshiki çıkardılar, Lee düşünülmedi bile. Dövüşe çocuk Boruto'yu götürdüler.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü