Naruto Soru-Cevap Konusu

Naruto, Pain savaşı oncesi Sage Mode ogrendigi donemde Kurama çakma Yoda'nın topladıgı chakrayı engelliyordu. Pain savaşında Naruto açıkcası Sage Mode çakrasını surekli hesaplayarak dovusmek zorundaydı. Kurama boyle bir sorun cıkarmasaydı ve kurbaga çiftin Naruto icin sürekli chakra topladıgı senaryoyu ele alırsak. Naruto kontrolu kaybetmeden savaşı kazanabilir miydi ? @J-Man
Güzel bir soru sormuşsun.Kurbağalardan sürekli çakra çekeceğinden sınırsız sage mod kullanabilecek o yüzden pain karşısında pek zorlanacağını sanmıyorum.

• Like
Tepkiler: Smith
Naruto, Pain savaşı oncesi Sage Mode ogrendigi donemde Kurama çakma Yoda'nın topladıgı chakrayı engelliyordu. Pain savaşında Naruto açıkcası Sage Mode çakrasını surekli hesaplayarak dovusmek zorundaydı. Kurama boyle bir sorun cıkarmasaydı ve kurbaga çiftin Naruto icin sürekli chakra topladıgı senaryoyu ele alırsak. Naruto kontrolu kaybetmeden savaşı kazanabilir miydi ? @J-Man
Soruyu bana yönelttiğin için teşekkür ederim.

Açıkçası, o savaşa dair çok fazla değişken var. Yani Pain, Naruto köyde olmadığı ve onunla dövüşmek zorunda kalmayacağını düşünerek mesaj vermek için Cho Shinra Tensei yaptı ve bu Nagato'yu epey zayıflattı, üstelik Deva Path/Tendo Pain in güçleri soğuma/cooldown sürecine girdi, zira Naruto dövüşe başladığında aslında 5 Pain ile dövüştü.

Bu koşullar birebir aynı kalacaksa ve yine Nagato öldürme değilde, yakalama için saldıracaksa evet zaman kısıtlamasından arındırılmış mükemmel SM ile Naruto bu işi bitirebilirdi. Ama kesin kes bir şey de değil bu, Pain/Nagato iş çok zora gelip, yenemeyeceğini düşündüğü anda Chibaku Tensei patlatıp gene Naruto'yu Kyuubiyi uyandırmaya itebilirdi.

Nitekim, evet aynı senaryoda, mükemmel SM ile Naruto, Kurama'ya gerek kalmadan Pain'i yenebilirdi, bunun ihtimali var. Ancak, iş çıkmaza girince Pain de vites artırıp Naruto'yu her hâlükârda yenedebilirdi.

• Like
Tepkiler: Smith
Soruyu bana yönelttiğin için teşekkür ederim.

Açıkçası, o savaşa dair çok fazla değişken var. Yani Pain, Naruto köyde olmadığı ve onunla dövüşmek zorunda kalmayacağını düşünerek mesaj vermek için Cho Shinra Tensei yaptı ve bu Nagato'yu epey zayıflattı, üstelik Deva Path/Tendo Pain in güçleri soğuma/cooldown sürecine girdi, zira Naruto dövüşe başladığında aslında 5 Pain ile dövüştü.

Bu koşullar birebir aynı kalacaksa ve yine Nagato öldürme değilde, yakalama için saldıracaksa evet zaman kısıtlamasından arındırılmış mükemmel SM ile Naruto bu işi bitirebilirdi. Ama kesin kes bir şey de değil bu, Pain/Nagato iş çok zora gelip, yenemeyeceğini düşündüğü anda Chibaku Tensei patlatıp gene Naruto'yu Kyuubiyi uyandırmaya itebilirdi.

Nitekim, evet aynı senaryoda, mükemmel SM ile Naruto, Kurama'ya gerek kalmadan Pain'i yenebilirdi, bunun ihtimali var. Ancak, iş çıkmaza girince Pain de vites artırıp Naruto'yu her hâlükârda yenedebilirdi.
Açıkcası ben de Naruto'nun kazanacagını düşünüyorum. Sage mode genel olarak tartismalarda zayif bir mode olarak goruluyor ve biraz onemsenmedigini dusunuyorum. Cevap için teşekkürler.

Hagoromo çakrasını sana bana verseler, biz de Haşirama ve Madara'yı kağıt üzerinde geçerdik, değil mi?
Sen belki de ben geçemem ya. Sasuke bile Hagoromo çakrası aldı o yetmedi üstüne üstlük tüm kuyrukluların çakrasını çaldı ancak o zaman geçebildi o seviyeyi :D O yüzden güvenemiyorum kendime, ama sende bir potansiyel var o kesin.

• Love
Tepkiler: Riful
madara haklıysa uchialara özgürlük derken...

şundan daha özgür nasıl bırakılabilirler ki bu madaradan eğitimli tobi etkili olay

b3ef911e42bc43566ba8d98abb61261e.jpg
reis'imi kandırdı kara zetsu yoksa reis'im davasın da haklı ve doğru yoldaydı :D kıskanmayalım

• Haha
Tepkiler: J-Man ve Croc

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü