Tartışma Naruto ve One Piece Mangakaları Yer Değiştirseydi?

Sanki Oda'da farklı. Supernovaları sokmayacakmış geri zekalı onları sokmasa dünyanın en sıkıcı shounen arkını okuyacakmışız. Editör reis adammış "sok ulan Novaları ağzını kırdırtma" demiş. Tabii daha MF falan da yok Goda'yım triplerinde değil söz dinliyor köppek gibi.
Zoro Buggy’nin adamı olacaktı başta. Nami balta kullanacaktı falan. Gerçi Zoro Buggy’nin adamı olsa senin daha mı hoşuna giderdi bilemiyorum.

Naruto daha çok aksiyon,One Piece Dram. Naruto eğer tek köy de değil de biraz daha genişletebilse evreni One Pieceyi geçebilirmiş. Önde olduğu konular var.

kişimotonun çapı yetmez one piece evrenini evirip çevirmeye. düşünsene luffy kardeşini öldürmüş akainu'ya talk no jutsu yapıyor... korkunç bir düşünce

oda naruto'yu yazsaydı editörlerden bezip seriyi gerçekten 5 senede bitirirdi.
Kishimoto OP’yi çizseydi olaylar tamamen dar alanlarda geçerdi. Bu kadar karakter ve ada çeşitliliği görmeyeceğimizden adım gibi eminim.

Akainu vs aokiji dövüşü gibi bir fırsat gelse hayatını ortaya koyar çizerdi dövüşü. E. Oda'nın en büyük mallıklarından biridir dövüşler söz konusu olduğunda.

Komplike bir konu bu. Bir yandan paragraflarca yazabilirmişim gibi geliyor bir yandan nereden başlayacağımı bilemeyip bi satır bile yazamıyorum. Ben de ilk aklıma geleni yazıp sonra eklemeler yapayım. En mantıklısı o.

Benim aklıma ilk gelen şey neden Oda korsanlık temasını ve Kishimoto ninja temasın seçti oldu. Korsan yolcudur bu da evine bağlılık duymayı zorlaştıran bi iştir. Naruto gibi nadiren köyden çıkmış bir karakterle -ki sonra hokage olup iyice köye bağlanıyor-, memleket memleket gezen Luffy birbirinden burada ayrılıyor. Evren de ayrılıyor tabii. Bi yanda 5 tane köyden oluşan koca dünya. Diğer yanda ırkların bile çeşitlilik gösterdiği One Piece evreni. Bu ilk aklıma gelen konuda one piece önde. Ama y Naruto'nun da önde olduğu konular olacaktır ondan da ilerleyen zamanlarda bahsederim.

Asıl ilginç soru şu olurdu bence, bölüm sayısı olarak tam yarısında yer değiştirseler. Örneğin Oda 350.bölümden sonra Naruto'ya geçse, kishimoto da atıyorum time skipten sonra. O zaman naparlardı. Çünkü bi önceki yazılana uymak lazım, kishimoto dünyada 10 tane ada var diyemezdi mesela. :D

• İmza
Tepkiler: KazumaKiryu0
Op için dünya evren genişliği diyorsunuz da Naruto'nun filler ve filmlerindeki çeşitlilik op'ta var mı? Yok. Görev adı altında birçok hikaye yazıldı Naruto'da. Op'ta bunu bir adaya giderek yapabilirler. Ama yapmadılar. Peki Toe'yi tutan mı vardı? Bugün op'un animesi kötüyse tek bir nedeni var. Hayır, ışıklı patlamalar değil. Anime kötü çünkü anime manga arasındaki bölüm farkını korumak için filler koymak yerine bir manga sahnesini olabildiğince uzatarak animeye aktarmaya çalışıyorlar. Koy 30 bölümlük filler, mangayı da düzgünce animeye aktar ama yok. Koca anime bölümünde hiçbir şey olmadığı çok bölüm var. Çünkü animede ana hikayeyi kesmeye korkuyorlar. Reyting Hamdi bile bu kadar reyting takıntılı değildi. Naruto'da korkmadılar çünkü şinobi görevlerini ilgi çekici yapmayı bildiler.

• Like
Tepkiler: Yubashiri Vinsmoke
Op için dünya evren genişliği diyorsunuz da Naruto'nun filler ve filmlerindeki çeşitlilik op'ta var mı? Yok. Görev adı altında birçok hikaye yazıldı Naruto'da. Op'ta bunu bir adaya giderek yapabilirler. Ama yapmadılar. Peki Toe'yi tutan mı vardı? Bugün op'un animesi kötüyse tek bir nedeni var. Hayır, ışıklı patlamalar değil. Anime kötü çünkü anime manga arasındaki bölüm farkını korumak için filler koymak yerine bir manga sahnesini olabildiğince uzatarak animeye aktarmaya çalışıyorlar. Koy 30 bölümlük filler, mangayı da düzgünce animeye aktar ama yok. Koca anime bölümünde hiçbir şey olmadığı çok bölüm var. Çünkü animede ana hikayeyi kesmeye korkuyorlar. Reyting Hamdi bile bu kadar reyting takıntılı değildi. Naruto'da korkmadılar çünkü şinobi görevlerini ilgi çekici yapmayı bildiler.
Naruto'nun ana hikaye o kadar da önemli değilmiş diye yorumladım.

• Angry
Tepkiler: Riful
Akainu vs aokiji dövüşü gibi bir fırsat gelse hayatını ortaya koyar çizerdi dövüşü. E. Oda'nın en büyük mallıklarından biridir dövüşler söz konusu olduğunda.
adam hashirama vs madara gibi iki ninja zirvesinin dövüşünü çizdi.Optaki en iyi dövüş zoro ve sanji arasındaki arka plan dövüşleri.

• Haha
Tepkiler: Yubashiri Vinsmoke
Naruto'nun ana hikaye o kadar da önemli değilmiş diye yorumladım.
2snBfAH.png

• İmza
Tepkiler: Kenshiro

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü