Ne Okuduk, Okuyoruz?

En son Yılmaz Odabaşı'nın otobiyografik eseri olan "Eylül Defterleri"ni okudum. Şahsen 77-78 civarından başlayıp sonraki 10-15 yıl boyunca Türkiye'deki gerek siyasi gerekse de sosyal yaşama kendi başından geçen olaylarla güzel bir bakış açısı yakalamış olduğunu düşünüyorum

Tatar çölü ve sissoylu okuyorum şu anda. Buraya yazan arkadaşlar okudukları kitapları puanlasalar güzel olabilir

• Like
Tepkiler: Ryze al Ghul
Sodom ve gomoreye başladım. İlkokulda öğretmen tavsiye etmişti o gün bugündür hep aklımın bir köşesindeydi konusu itibariyle.

Tatar çölü ve sissoylu okuyorum şu anda. Buraya yazan arkadaşlar okudukları kitapları puanlasalar güzel olabilir
İkiside güzel ya 8/10 gelir

Benim şu
wi:800

Güzeldi gerçekten. Değişikti buda 7-8/10 alır

• Like
Tepkiler: Glorfindel

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü