Geyik One Piece Akademi: Kuzan'ı Anlamak-Tembelliğin Öğretisi

Kuzan hocaya dair nihai kararınız nedir?

• Böyle hocamız oldu da okula gitmeyi mi sevmedik!

Oy: 12 80.0%
  • Bundan hoca moca olmaz, diplomasını da buz gibi elinden alın!

Oy: 3 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    15
Sana işkence yapmamış da böyle rahat konuşuyorsun. Seni şöyle işkence odasına alalım, haha 😌

Kuzan çok sevimli olmuş. Seride nötrdüm burada sevdim kendisini. Law daha görünmedi ama bad boy potansiyeline sahip nasılsa 🤭

Akademiyi takip et, ileride dayak yeme sırası Dof'a da gelecektir. :d
Sen asıl Dofy adamı law izle. Yüreğin dayanmaz.

• Haha
Tepkiler: Ölüm Cerrahı
@Daredewill doflamingo bu seriye yon veren isimlerin en basinda geliyor. Diger karakterleri konusmak anlamsiz :cool:
2024_10_18_16_12_54_8-390x510.jpg

2024_10_18_16_12_54_13-390x510.jpg

@Daredewill doflamingo bu seriye yon veren isimlerin en basinda geliyor. Diger karakterleri konusmak anlamsiz :cool:
2024_10_18_16_12_54_8-390x510.jpg

2024_10_18_16_12_54_13-390x510.jpg
Haha modaya Dofy yön veriyor. Teach okul hayatı kötü geçer ya. Çirkin zorba kizlar yüz vermez bak teach e üzüldüm. Dofy çılgın yer altı partileri düzenleyip yasadışı ticaret yapar.

• Haha
Tepkiler: Ölüm Cerrahı
Haha modaya Dofy yön veriyor. Teach okul hayatı kötü geçer ya. Çirkin zorba kizlar yüz vermez bak teach e üzüldüm. Dofy çılgın yer altı partileri düzenleyip yasadışı ticaret yapar.
Valla abi Teachi tam hatırlamıyorum da son bölümlerde herkes dofların Kayak merkezine mi ne geliyordu yanlış hatırlamıyorsam. Baya eğlenceli bölümler var.

Valla abi Teachi tam hatırlamıyorum da son bölümlerde herkes dofların Kayak merkezine mi ne geliyordu yanlış hatırlamıyorsam. Baya eğlenceli bölümler var.
Bu bölümlerin ilerisi var mı? Teach kısmını ben uydurdum ya. Klasik çirkin zorba diye düşündüm

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü