Marshall D Teach
★★★
Madem Güneş tepeden vurdu gölge ayağımızın altıdır bu saatten sonra sadece ölüler görür.
Teşekkürler. Savunacağız tabii ki. Pasif direnişin sessiz devi, Kuzan hocamızGüzel konu olmuş. Kuzan ı savunacağız
Haha. Ayak işlerini niye yapıyorsun, yaptıracak çömez bulursun sen.DON D KRIEG le takilip ayak islerini yapmaya gelirdim
don krieg lobisi olarak yapmamiz gerekTeşekkürler. Savunacağız tabii ki. Pasif direnişin sessiz devi, Kuzan hocamız
Haha. Ayak işlerini niye yapıyorsun, yaptıracak çömez bulursun sen.
Law ortaya çıksın o gün içinde kuzanı unutursunTeşekkürler. Savunacağız tabii ki. Pasif direnişin sessiz devi, Kuzan hocamız
Haha. Ayak işlerini niye yapıyorsun, yaptıracak çömez bulursun sen.
Teşekkür ederim. Başka öğretmen çıkar mı bilmiyorum ama çıksa da Kuzan'ın yeri ayrı artıkFavori öğretmenim. Konu için ellerine sağlık.
YemezlerLaw ortaya çıksın o gün içinde kuzanı unutursun![]()
Sen onun sağ kolu olursun. Boş ver ayak işlerini; senin işin gösteri. Don Krieg’le okul koridorunda, ceket yakalarını tutup havalı havalı yürürsünüzdon krieg lobisi olarak yapmamiz gerek
Fenerbahçe maçında Galatasaray Forması giyip Beşiktaş bayrağı sallarken Trabzon marşı söyleyen taraftar gibi bir şey oldu bu.Teşekkür ederim. Başka öğretmen çıkar mı bilmiyorum ama çıksa da Kuzan'ın yeri ayrı artık
Yemezler
![]()
Ne sınavları ne sözlüleri hiç korkutucu olmazdı. Sınav öncesi strese, son gece çalışmalara, uykusuz kalıp kopyalar yazmalara artık son...Sözlüleri girmeyi unuturu bu![]()