Marshall D Teach ★★★ Katılım 1 Temmuz 2025 Mesajlar 399 Tepkime puanı 571 Puanları 93 Konum Hachinosu Dün 15:39 da Vitrin konusu #71 Merakla bekliyorum bu akademiyi ilgi çekici. Tepkiler: KazumaKiryu0 ve Montana
Kuroro Admin Katılım 30 Haziran 2025 Mesajlar 522 Tepkime puanı 1,946 Puanları 93 Konum Meteor City Dün 15:49 da #72 Montana' Alıntı: Yeni bölüm ne zaman? Genişletmek için tıkla ... Marshall D Teach' Alıntı: Merakla bekliyorum bu akademiyi ilgi çekici. Genişletmek için tıkla ... Çeviriyi bitirip edite vereceğim bugün. Güzel bir bölüm geliyor. Tepkiler: Croc, KazumaKiryu0 ve Marshall D Teach
Montana' Alıntı: Yeni bölüm ne zaman? Genişletmek için tıkla ... Marshall D Teach' Alıntı: Merakla bekliyorum bu akademiyi ilgi çekici. Genişletmek için tıkla ... Çeviriyi bitirip edite vereceğim bugün. Güzel bir bölüm geliyor.
Marshall D Teach ★★★ Katılım 1 Temmuz 2025 Mesajlar 399 Tepkime puanı 571 Puanları 93 Konum Hachinosu Dün 15:51 da #73 Kuroro' Alıntı: Çeviriyi bitirip edite vereceğim bugün. Güzel bir bölüm geliyor. Genişletmek için tıkla ... Eline emeğine sağlık umarım yakında bizim tek dişi kalmış canavar da seride yerini alır Tepkiler: Montana ve Kuroro
Kuroro' Alıntı: Çeviriyi bitirip edite vereceğim bugün. Güzel bir bölüm geliyor. Genişletmek için tıkla ... Eline emeğine sağlık umarım yakında bizim tek dişi kalmış canavar da seride yerini alır