Skywalker ★★★★ Katılım 11 Temmuz 2025 Mesajlar 641 Tepkime puanı 1,270 Puanları 93 Konum Tatooine Pazar saat 00:05'de #41 Ekmeği anlamadın dimi @Ölüm Cerrahı Tepkiler: Ölüm Cerrahı
Ölüm Cerrahı ★★★★★ Katılım 1 Temmuz 2025 Mesajlar 537 Tepkime puanı 1,703 Puanları 93 Konum Kuzey Mavi Pazar saat 00:16'de #42 Skywalker' Alıntı: Ekmeği anlamadın dimi @Ölüm Cerrahı Genişletmek için tıkla ... Ben onu mizah olarak düşünmemiştim, şimdi anladım Tepkiler: Skywalker
Skywalker' Alıntı: Ekmeği anlamadın dimi @Ölüm Cerrahı Genişletmek için tıkla ... Ben onu mizah olarak düşünmemiştim, şimdi anladım
Monkey D. Dragon ★★★ Katılım 1 Temmuz 2025 Mesajlar 529 Tepkime puanı 626 Puanları 93 Pazar saat 00:22'de #43 ErsiN.' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Daha iyisi gelmedi.
Daredewill ★★★★ Katılım 1 Temmuz 2025 Mesajlar 451 Tepkime puanı 752 Puanları 93 Konum Space Pazar saat 00:33'de #44 Skywalker' Alıntı: Ekmeği anlamadın dimi @Ölüm Cerrahı Genişletmek için tıkla ... Ekmek onlarda alerji yapıyor. d @Ölüm Cerrahı öyle değil mi? Tepkiler: Ölüm Cerrahı ve Skywalker
Skywalker' Alıntı: Ekmeği anlamadın dimi @Ölüm Cerrahı Genişletmek için tıkla ... Ekmek onlarda alerji yapıyor. d @Ölüm Cerrahı öyle değil mi?
Monkey D. Dragon ★★★ Katılım 1 Temmuz 2025 Mesajlar 529 Tepkime puanı 626 Puanları 93 Pazar saat 00:34'de #45 Diğer 2 çok iyi avmyi de atam. Eskiden di bu güzel avmler hiç yeni ve güzel bişi görmedim. Tepkiler: KazumaKiryu0
Skywalker ★★★★ Katılım 11 Temmuz 2025 Mesajlar 641 Tepkime puanı 1,270 Puanları 93 Konum Tatooine Pazar saat 00:40'de #46 Ölüm Cerrahı' Alıntı: Ben onu mizah olarak düşünmemiştim, şimdi anladım Genişletmek için tıkla ... Şekerin düşmüştür o sırada. Daredewill' Alıntı: Ekmek onlarda alerji yapıyor. d @Ölüm Cerrahı öyle değil mi? Genişletmek için tıkla ... Luffy’nin "acıktıysan ye" vecizesini değil de Teach'in "ekmağnan ye" tavsiyesini hatırlatalım arkadaşa. Tepkiler: Ölüm Cerrahı ve Daredewill
Ölüm Cerrahı' Alıntı: Ben onu mizah olarak düşünmemiştim, şimdi anladım Genişletmek için tıkla ... Şekerin düşmüştür o sırada. Daredewill' Alıntı: Ekmek onlarda alerji yapıyor. d @Ölüm Cerrahı öyle değil mi? Genişletmek için tıkla ... Luffy’nin "acıktıysan ye" vecizesini değil de Teach'in "ekmağnan ye" tavsiyesini hatırlatalım arkadaşa.