One Piece Karakterleri Kurtlar Vadisi Karakteri Olsaydı?

Karasakalın karşılığını bulamadım bulan varsa paylaşirsa bi like benden.
images

Polat Alemdar - Figarland Shanks

kurtlar-vadisi-dizisinin-polat-alemdar-karakteri-hakkinda-sok-gercek-494.jpg
mixcollage-19-dec-2023-12-04-pm-6699.jpg

İkisi de küçük yaşlarda kaçırılmış. İkisi de önemli birisinin oğlu. Polat Aslan Akbey tarafından, Shanks ise Roger tarafından yetiştirilmiştir. İkisi de kasıntı karakterdir. Şov yapmayı severler.

Mehmet Karahanlı - Figarland Garling

qbOTxEJ4VcrRBzWI-637316224096800554.jpg
images

İkisi de çok büyük kişiler. Biri baron, diğeri ise Gorosei. İkisinin de evlatları kaçırılmıştır. Oğul sevgisinden mahkum bırakılmışlardır.

Aslan Akbey - Gol D. Roger

b98f8646db0da1c9415ecc1a7989d0a9.jpg
Gol-D.-Roger-Workout-1-1-1024x576.jpg

İkisi de proje çocuklarını kaçıran kişidir. Biri Baron'un oğlunu kaçırmış diğeri ise Tanrı Vadisinde Kutsal Şövalye Liderinin oğlu. İkisi de babalarına karşı olsunlar diye yetiştirilmiştir.

Memati Baş - Roronoa Zoro

01305798_58845_kurtlar-vadisi-nin-efsane.webp
Roronoa-Zoro-One-Piece.jpg

İkisi de Güvenilir Sağ Koldur gerekirse patronu/kaptanı için canını verir. İkisinin de kafası pek çalışmaz, adam öldürme işlerinde iyilerdir. Hanzonun tekidirler.

Güllü Erhan - Vinsmoke Sanji

349
19m.jpg

İkisi de takım elbise giyer, gül takarlar. Sapıklık özellikleri ortaktır bunların. İkisi de mazlumdur.

Cerrahpaşalıların Ablası - Big Mom

640xauto.jpg
cxiv1o46ph2b1.jpg

İkisi de bulundukları çetenin/tayfanın lideri. İkisinin de çok fazla çocuğu vardır. İkisi de serttir.

Cerrahpaşalı Metin - Bellamy

s-45ccebb5f42086f9a792c7716d50c33573f03fe9.jpg
dbZydjooTfb0jzlcxM1fQeSQ8T7G7kvRkVQ--RQpHSeMguTLPYxiwTxL_WYqEK6HjrENffS1QEChEb1Xvep3GcSQHQMqcBLNL6Tdd2hCgrwgOO87EORxgRsvnxr8lgm3CAHz_668oitzS-pcthvq5iI

İkisi de başta ana karakterlere artistlik taslamıştır sonra karakterimizden anında küsküyü yemiştir.

Şevko - Arlong

%C5%9Fevko-hakliydi-v0-w7hhfh7w9nob1.png
one-piece-arlong.jpg

İkisi de serinin başındaki düşmanlardan. Biri Eski İstanbul Sefiriydi diğeri East Blue'nun En Yüksek Ödüllü Korsanı. Erken harcanmıştırlar.

Süleyman Çakır - Eustass Kid

5e8d8a1eb57f150558c1f9ca.jpg
images

İkisi de has delikanlılardandır. Kimseye boyun eğmez, tamamen kendi emekleriyle gelmişlerdir. İkisi de Proje Çocuk yükselsin diye harcanmıştır.

Laz Ziya - Beyazsakal

images
Whitebeard-Cropped.jpg

İkisi de kendi evreninin ağır karakterlerindendir. Gelenekçidirler ve ailesine düşkündür. Birinin kızları vardır, Diğerinin ise tayfadaki evlatları.

Daha ekleyeceğim. Şimdilik bu kadar olsun. En fazla 20 resim ekleme sınırına takıldım daha da ekleyecektim. Sizin de aklınıza gelenler varsa yazabilirsiniz.
Cinsiyetleri uyuşmuyor ama paraya olan düşkünlüklerinden sebep
Nami-iplikçi Nedim diyorum

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü