Kenshiro
★★★★★
Bu arc ne dövecek ne de dövülecek. Sadece aura kasmaya devam edecek...20 tane bogard lutfen
Bu arc ne dövecek ne de dövülecek. Sadece aura kasmaya devam edecek...20 tane bogard lutfen
Evet olabilir. Artan miktarı yatırım için kullanabilirsin.1 Dragon ve 1 Xebec alayım.
Hisse değeri artınca ana paradan artan kısımlarla yeni yatırım yapabiliyor muyuz ?
İkisinin de olabilir ama Imu'ya daha çok artı yazar.Harald, Gunko ve Xebec alayım.
Im, Gunko'nun bedenini alıp şov yaparsa kimin piyasası artar? Ben ikisinin de artar diye Gunko aldım @Mewtwo
Bölüm konusundaki yorumlara göre. Bir kaç kişi jüri olarak da belirleyebilir.Karakterlere +/- yazdığını kim belirleyecek peki ?
Tanrı Vadisi bitimine yakın Loki ve Shanks'da eklenecek.
Wb hisselerinin artışını da @Whitebear D ve @redteror dan oluşan konsorsiyum belirlesin
Onları da ben belirlerim özellikle Shanks konusunda oldukça nötrümTanrı Vadisi bitimine yakın Loki ve Shanks'da eklenecek.
Yapay Zeka'yı da deneyebiliriz.Onları da ben belirlerim özellikle Shanks konusunda oldukça nötrüm
Grok u öneriyorum, Garling için güzel yorumları olabilir.Yapay Zeka'yı da deneyebiliriz.