o zaman haklı davasın da Dragon'un yanındayızGaribanın yanındayız ustam. Güneş tanrısıymış ay halkıymış bunlara karşıyız.
![]()

o zaman haklı davasın da Dragon'un yanındayızGaribanın yanındayız ustam. Güneş tanrısıymış ay halkıymış bunlara karşıyız.
![]()
devrimciler demem icin dragonun icraat yapmasini isterdim ya. adam o kadar bisiy yapmiyo ki capraz lonca lol turnuvasini izler genede kalkmaz koltugundano zaman haklı davasın da Dragon'un yanındayız![]()
Sabo süper bir adam ama potansiyeline yolundan gittiği adam engel oluyor. Birde onlar One Piece yarışında değiller.Sabo ne oldu?
devrimciler demem icin dragonun icraat yapmasini isterdim ya. adam o kadar bisiy yapmiyo ki capraz lonca lol turnuvasini izler genede kalkmaz koltugundan
yok aslinda amaclari guzel de o kadar en tehlikeli adam denen birini gormek istiyorum. merakimdan bu sitmemim sevmedigimden degil devrimcileriDevrimciler lider kültü değil ki. Sabo ve diğerleri sürekli bi şeyler yapma derdinde. Sırf liderlerine göre mi destekliyorsun?
Op evreni genel olarak huzurun ve özgürlüğün olduğu bir yer. Oda'nın ucuz ve çocukça düşmanı kötü gösterme çabalarına kanan çok olsa da ciddi anlamda gördüğümüz adaların çoğunda huzur ve barış var. Şurada kölelik var, burada açlık var diye birçok örnek verebilirsiniz ancak emin olun op evrenii bizim dünyamıza kıyasla çok daha güzel bir yer. Gerçekçi olalım, tüm gidilen adalarda öyle ya da böyle kısa süreli kötü dönemler olsa bile hayat genel itibariyle güzel.
Netice olarak İmu başarılı bir figür. İmu'yu çekemeyenler şunu bilsinler ki güneş balçıkla sıvanmaz.
Op evreni genel olarak huzurun ve özgürlüğün olduğu bir yer. Oda'nın ucuz ve çocukça düşmanı kötü gösterme çabalarına kanan çok olsa da ciddi anlamda gördüğümüz adaların çoğunda huzur ve barış var. Şurada kölelik var, burada açlık var diye birçok örnek verebilirsiniz ancak emin olun op evrenii bizim dünyamıza kıyasla çok daha güzel bir yer. Gerçekçi olalım, tüm gidilen adalarda öyle ya da böyle kısa süreli kötü dönemler olsa bile hayat genel itibariyle güzel.
Netice olarak İmu başarılı bir figür. İmu'yu çekemeyenler şunu bilsinler ki güneş balçıkla sıvanmaz.
Beni W7'ye koy memnuniyet ile yaşarım. Telefon alırken trt payı ödemem en azından. Kazandığım cebime kalır. Ama hala İmu şöyle kötü böyle kötü. İmu bu maymunlara fazla yüz verdiği için böyle oldu zaten. İmu'dan şikayet edenleri bizim Hindistan'a yollayacaksın İmu-sama'yı çok seviyorum, daha önce nasıl oldu da fark edemedim diyerek ağlarlar.WG bizim Dünya Devletlerine kıyasla çok iyi bir iş çıkartıyor. Arlong'un altında yaşayan köylüler bile üç öğün yiyecek yiyebiliyordu. Pirinci, bulguru, portakalı ve mandalinası. Usopp uçsuz bucaksız pirinç tarlalarından dövüşüyordu hatırlatırım. Bolluklu bereketli. Water 7'da yeni evli çiftin ev alabilmek için hayvan gibi faizli kredi çektiğini de görmedim. Barınma problemi çeken yok. İşsizlik desen yok. Daha ne olsun? WG çok iyi.
At hırsızı teröristlerin dünyayı kurtarmasını bekleyenler utansın ki kurtarılacak bir durum da yok.
Xebec bile Dragon'dan önce gösterildi güç olarakdevrimciler demem icin dragonun icraat yapmasini isterdim ya. adam o kadar bisiy yapmiyo ki capraz lonca lol turnuvasini izler genede kalkmaz koltugundan