Tartışma One Piece'de Zirve Yaş?

Prime dönem ne zaman yaşanır?

• 20'li yaşlar

Oy: 3 10.0%
  • 30'lu yaşlar

Oy: 4 13.3%
  • 40'lı yaşlar

Oy: 15 50.0%
  • 50'li yaşlar

Oy: 8 26.7%

• Kullanılan toplam oy
    30
50 gibi duruyor. 40 yaşında insanların çok güçlü olması bunun prime olduğunu göstermiyor. Bu adamlar belki daha da güçlenecek bilmiyoruz. 60 larda düşme başlıyor ama belli.

• Like
Tepkiler: Azo Feyfa
Böyle bir kavrama inanmıyorum. Her seçenek birer örnekle çürütülebilir.

40-55 arası diye düşünüyorum. Shanks ve Teach 40 yaşında ama Dragon ve Sakazuki 55 yaşında mesela. Karakterden karaktere değişir.

Aktif dövüşen grup genelde genç kesim oluyor. 20-30'lar. Kaido, Mama, Beyazsakal yıllardır dövüş yapmamış olabilir. Bir yerde zirveye oturuyorsun ve hamlamaya başlıyorsun. Shanks 33 yaşında zirveye oturmuş mesela. Teach de meyveyi erken bulsa daha erken harekete geçecekti. Ben 30'lar olarak düşünüyorum. 30'da zirve dönemine ulaşıp 50-55 civarına kadar aktif dövüşünce güçlü olabiliyorsun.

40 yaşındaki Zoro 4 kılıç stiline, 60 yaşında da 5 kılıca stiline geçiyor. Bir yerde yine daha da güçlenenler olabilir.

Aktif dövüşen grup genelde genç kesim oluyor. 20-30'lar. Kaido, Mama, Beyazsakal yıllardır dövüş yapmamış olabilir. Bir yerde zirveye oturuyorsun ve hamlamaya başlıyorsun. Shanks 33 yaşında zirveye oturmuş mesela. Teach de meyveyi erken bulsa daha erken harekete geçecekti. Ben 30'lar olarak düşünüyorum. 30'da zirve dönemine ulaşıp 50-55 civarına kadar aktif dövüşünce güçlü olabiliyorsun.

40 yaşındaki Zoro 4 kılıç stiline, 60 yaşında da 5 kılıca stiline geçiyor. Bir yerde yine daha da güçlenenler olabilir.

Doğru Yonkoular hamlıyor. Denizcilerin öyle bir şansı yok. O yüzden hep primelar.

• Like
Tepkiler: Aiden

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü