Oyun Sohbet

Bu ara dark souls 2 oynuyorum. Bitirmediğim tek souls oyunu. Daha önce deneyip kanser olmuştum. Gene deniyoz. Abi bu kadar kanser mekanikler olmaz. Öncelikle oyunda double click diye bişi var. Bu yüzden karakterde mouse 1 spamlarsan oyun “acaba double click mi yapacak” diye mal gibi bekliyor. Baya duruyor yerinde. Double click kapatabilirsonuz ama bilin bakalım ne oluyor. Bazen gene bu loopa düşüyor. Ayarı tekrar kapatıp açmanız gerekiyor. Bu sıkışık durumlarda o kadar kötü ki. Hani köşeye sıkıştın hemen saldırı yapıp çıkman lazım. Abanıyorsun tuşa ayağa kalkar kalkmaz vursun diye. Karakter bakıyor… oyun çok hantal Ds1 de hantaldı da nasıl geriye düştünüz? Ulan dex silahı tutuyom 3 saldırıda stamina biter mi lan? Bide pot içme. Basıyon tuşa baya 6-7 saniye mal gibi duruyor karakter. Hit boxları da korkunç. Hani ds3 akıcılığı olsa tekte geçeceğin bossları geçemiyorsun. Bi katana alayım dedim… oyunun yarısından sonra anca katana bulabildim. Ulan dex oynayanlar ne giyecek? Bide adp diye stat koymuşlar. O olmadan karakter özürlü gibi geç tepki veriyor. Bu statı 105 yaparsan ds3 akıcılığına geliyormuş karakter. Yani ds3 de oyunu bitirebileğin levelde ds2 de ds3 ün base haline gelebiliyorsun… ds 1 de harita dizaynı çok iyiydi mesela. Aşırı dikine her yer birbirine bağlanıyor falan harika. Bunda o da yok. Sakatlara yaptırmışlar oyunu. Neyse bitireyim de sonra tam yorumumu yaparım.

Üzdü, underground 2 ve most wanted ne serilerdi be.

Geçen aylarda bir tanesini denedim. Dız tiplerin dinlediği şarkılar korkunç sürüş mekanikleri falan. Zaten bişi beceremiyorlardı.

• Like
Tepkiler: Nebukadnezar

Yeni DLC'yi duyuracaklar galiba.
Bu oyun çok güzel kıvama geldi ama sanki büyük bir şey yapıyorlarmış gibi dlc pazarlamalarına deli oluyorum benzer durumları yaşayan no mans sky 10 tane expansion yayınladı CD projektten 20 kat küçük bir firma olmasına rağmen 1 kuruş para istemedi bunlar 2-3 yıl harcamak zorunda kalıp oyunu düzeltir düzeltmez 30 dolara dlc parası istiyorlar. Oyunda o kadar grup var 1 tanesiyle bile düzgünce etkileşime giremiyorsun. Bu oyunu oynayınca çok fazla zevk alıyorum ama harcadığı potansiyeli ve yapabileceklerini düşününce sinirleniyor insan. Bu oyunun RPG olmasını çok istedim kendileri de çıkmadan önce RPG olacak diye pazarladılar olmayan bir sürü mekaniği varmış gibi yayınladılar ama olmadı. Oyun düzgünce son formuna ulaşabilirse 2. kez oynamak isterim.

bu sene başından beri kimi ödeme araçları, bankalar, hatta internet sağlayıcıları regülasyonlarla sakıncalı buldukları içeriklere yapılan ödemeleri reddetmeye başlamışlardı. patreon, fansly vb. siteler deviantart, pixiv vb. kimi japon siteleri de bundan etkilenmeye başlamış. bununla steam ne alaka? steam de kurallarını yeni güncellemişti ve bununla birlikte furyaya steam de katılmış oldu. bu sistem haramileri bugün yetişkin içeriğine önlem alıyoruz diye başlayıp yarın istedikleri içeriğe sıkıntılı deyip satın almanızı engelleyebilir. geliştiricilerin bir kısmı oyunlarını platformdan çekmek zorunda kalmışlar bile. oyun dünyasını dizayn etme girişimi geliştiricileri vurunca önümüze sürecekleri sakıncasız oyunlar nasıl olacak bakalım. bu sefer Gaben L

Clair Obscure Expedition 33 başladım, bi 4 saat kadar oynadım toplamda. Uzun süredir bu kadar iyi başlangıcı olan bir oyun görmemiştim. Yalnız instada YouTubeda falan videoları düşüyor önüme, umarım sıfır spoiler ile bitirebilirim oyunu, gerçekten merak ettim çünkü.

Kombatını artık herkes biliyor zaten, denedikleri sıra tabanlı + parry sistemi hem çok İyi bir fikir hem de bunu çok başarılı yapmışlar. Bir tane levelimden bariz çok yukarıda olan bir yaratığa saldırdım, yaklaşık üst üste 70 parry atmama rağmen canının çok da azalmadığını görünce saldım ama parry atmak ve kombolari hazırlamak o kadar keyifli ki 5 saat boyunca aralıksız parry atıp kesesim geldi de kendime dur dedim.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü