twei
★★★
daha iyi oldu, bu seed içinde bulduğum işe yarar asalar 6 kapasiteliydi. ilerlemiyordu daha fazlaŞöyle kazara buhar olma işi çok moral bozuyor
daha iyi oldu, bu seed içinde bulduğum işe yarar asalar 6 kapasiteliydi. ilerlemiyordu daha fazlaŞöyle kazara buhar olma işi çok moral bozuyor
Üzdü, underground 2 ve most wanted ne serilerdi be.
Bu oyun çok güzel kıvama geldi ama sanki büyük bir şey yapıyorlarmış gibi dlc pazarlamalarına deli oluyorum benzer durumları yaşayan no mans sky 10 tane expansion yayınladı CD projektten 20 kat küçük bir firma olmasına rağmen 1 kuruş para istemedi bunlar 2-3 yıl harcamak zorunda kalıp oyunu düzeltir düzeltmez 30 dolara dlc parası istiyorlar. Oyunda o kadar grup var 1 tanesiyle bile düzgünce etkileşime giremiyorsun. Bu oyunu oynayınca çok fazla zevk alıyorum ama harcadığı potansiyeli ve yapabileceklerini düşününce sinirleniyor insan. Bu oyunun RPG olmasını çok istedim kendileri de çıkmadan önce RPG olacak diye pazarladılar olmayan bir sürü mekaniği varmış gibi yayınladılar ama olmadı. Oyun düzgünce son formuna ulaşabilirse 2. kez oynamak isterim.
Yeni DLC'yi duyuracaklar galiba.
eskiden jetonlu ps1 cafeler vardı orada çok oynardık street fighter. hey gidi günler hey sonrasın da cs 1.5 1.6 atardık. güzeldi eskilerBaba olmadan SF oyunu olmaz.