Oyun Sohbet

Oyun kapağı için AI kullanmış eşekler. Kalitesiz içeriğe tapınmaya giden Cherryson neferleri de "nolcak ühğğüğüh" diye zırlamış..
"western guts çiz ehüğehüğehüğ"
random-bullshit-go.jpg

Ai kullanıp ortaya çıkan işle para kazanmak / prim yapmak ile sahte diploma ile prof. vs. olmak arasında fark yok.
Sahte diploma bir tık daha kabul edilebilir duruyor.
Hoş geldin bu arada:d

Yuh daha neler? 10-15 yıl sonra bunu derseniz tekme tokat dövecekler sizi. Ve hayır teknolojiye karşı olduğunuz için değil üstünden 10 küsur yıl geçtiği halde hala AI'ye salladığınız için dövecekler.

• İmza
Tepkiler: twei
Haydeee abi sen ne diyon asjdklsadjalk
Benim üretmiş olduğum emeği çalmıyorsun la diploma ile. Kamu görevlilerinin işini eksik yapmasından doğan bir açığı kullanmış gibi bir şey oluyorsun teknik olarak:d
Yuh daha neler? 10-15 yıl sonra bunu derseniz tekme tokat dövecekler sizi. Ve hayır teknolojiye karşı olduğunuz için değil üstünden 10 küsur yıl geçtiği halde hala AI'ye salladığınız için dövecekler.
Ürün ile pazarlanan arasında o kadar korkunç bir fark var ki sen bile AI diyorsun hala buna.

Benim üretmiş olduğum emeği çalmıyorsun la diploma ile. Kamu görevlilerinin işini eksik yapmasından doğan bir açığı kullanmış gibi bir şey oluyorsun teknik olarak:d
Orasi oyle de bazilarinin bulunduklari konum tehlikeli. Senin emegini yok sayip bir baskasini da koyabiliyorlar. Ama zaten bu kamu'nun kaldirilmasi lazim jasdklasjdakl Eskiden izledigim bi video gibi oldu iyicene ulke;

• Haha
Tepkiler: kekomancer
Ben ne dersem diyeyim zaten zamamnında vasat fast food zincirleri, ya da güncelde tiktok, instagram reels vs. gibi seri dopamin pompalayan şeyler nasıl yaygınlaşıp vazgeçilmez hale geldiyse ai da öyle olacak hatta oldu oluyor. Buna engel olmak intergalactic turan emparatorluğuna ulaşmak kadar güç maalesef.
Benim olabileceğini düşündüğüm şey en azından ai ile yapılan şeylerin kenarına köşesine ai yazılsın, bir de hangi sanatçının eserini çaldıysan en azından teselli olsun diye bir miktar para ödensin, karoke salonlarında olduğu gibi.

• Haha
Tepkiler: Smith
Ben Enes'in mevzusu için demedim bunu. AI'ye sallamadığın gün yok senin. Ronaldo ve Hamile Speed'e AI ürünü fakat muazzam kusursuz ve sanatsal. Ona da laf etsene.
Bu tür sanat değeri taşıyan ürünler de insan zekasının yönlendirmesi ile üretiliyor yhaa. Hem rutin olarak birkaç tanesini kullanıyorum da gereksiz bir abartma var.
Orasi oyle de bazilarinin bulunduklari konum tehlikeli. Senin emegini yok sayip bir baskasini da koyabiliyorlar. Ama zaten bu kamu'nun kaldirilmasi lazim jasdklasjdakl Eskiden izledigim bi video gibi oldu iyicene ulke;

Rektörün oğlunun sınavsız hukuk okuyabildiği bir yer haline geldik ya. Buradan dönüş nasıl olur, bilmiyorum.

• Like
Tepkiler: yumekosai

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü