Kuroro
Admin
Oyun kapağı için AI kullanmış eşekler. Kalitesiz içeriğe tapınmaya giden Cherryson neferleri de "nolcak ühğğüğüh" diye zırlamış..
"western guts çiz ehüğehüğehüğ"

Oyun kapağı için AI kullanmış eşekler. Kalitesiz içeriğe tapınmaya giden Cherryson neferleri de "nolcak ühğğüğüh" diye zırlamış..
Ai kullanıp ortaya çıkan işle para kazanmak / prim yapmak ile sahte diploma ile prof. vs. olmak arasında fark yok.Oyun kapağı için AI kullanmış eşekler. Kalitesiz içeriğe tapınmaya giden Cherryson neferleri de "nolcak ühğğüğüh" diye zırlamış..
Sahte diploma bir tık daha kabul edilebilir duruyor.Ai kullanıp ortaya çıkan işle para kazanmak / prim yapmak ile sahte diploma ile prof. vs. olmak arasında fark yok.
Haydeee abi sen ne diyon asjdklsadjalkSahte diploma bir tık daha kabul edilebilir duruyor.
Ai kullanıp ortaya çıkan işle para kazanmak / prim yapmak ile sahte diploma ile prof. vs. olmak arasında fark yok.
Sahte diploma bir tık daha kabul edilebilir duruyor.
Hoş geldin bu arada:d
Benim üretmiş olduğum emeği çalmıyorsun la diploma ile. Kamu görevlilerinin işini eksik yapmasından doğan bir açığı kullanmış gibi bir şey oluyorsun teknik olarak:dHaydeee abi sen ne diyon asjdklsadjalk
Ürün ile pazarlanan arasında o kadar korkunç bir fark var ki sen bile AI diyorsun hala buna.Yuh daha neler? 10-15 yıl sonra bunu derseniz tekme tokat dövecekler sizi. Ve hayır teknolojiye karşı olduğunuz için değil üstünden 10 küsur yıl geçtiği halde hala AI'ye salladığınız için dövecekler.
Ben Enes'in mevzusu için demedim bunu. AI'ye sallamadığın gün yok senin. Ronaldo ve Hamile Speed'e AI ürünü fakat muazzam kusursuz ve sanatsal. Ona da laf etsene.Ürün ile pazarlanan arasında o kadar korkunç bir fark var ki sen bile AI diyorsun hala buna.
Orasi oyle de bazilarinin bulunduklari konum tehlikeli. Senin emegini yok sayip bir baskasini da koyabiliyorlar. Ama zaten bu kamu'nun kaldirilmasi lazim jasdklasjdakl Eskiden izledigim bi video gibi oldu iyicene ulke;Benim üretmiş olduğum emeği çalmıyorsun la diploma ile. Kamu görevlilerinin işini eksik yapmasından doğan bir açığı kullanmış gibi bir şey oluyorsun teknik olarak:d
Ben ne dersem diyeyim zaten zamamnında vasat fast food zincirleri, ya da güncelde tiktok, instagram reels vs. gibi seri dopamin pompalayan şeyler nasıl yaygınlaşıp vazgeçilmez hale geldiyse ai da öyle olacak hatta oldu oluyor. Buna engel olmak intergalactic turan emparatorluğuna ulaşmak kadar güç maalesef.Yuh daha neler? 10-15 yıl sonra bunu derseniz tekme tokat dövecekler sizi. Ve hayır teknolojiye karşı olduğunuz için değil üstünden 10 küsur yıl geçtiği halde hala AI'ye salladığınız için dövecekler.
Bu tür sanat değeri taşıyan ürünler de insan zekasının yönlendirmesi ile üretiliyor yhaa. Hem rutin olarak birkaç tanesini kullanıyorum da gereksiz bir abartma var.Ben Enes'in mevzusu için demedim bunu. AI'ye sallamadığın gün yok senin. Ronaldo ve Hamile Speed'e AI ürünü fakat muazzam kusursuz ve sanatsal. Ona da laf etsene.
Rektörün oğlunun sınavsız hukuk okuyabildiği bir yer haline geldik ya. Buradan dönüş nasıl olur, bilmiyorum.Orasi oyle de bazilarinin bulunduklari konum tehlikeli. Senin emegini yok sayip bir baskasini da koyabiliyorlar. Ama zaten bu kamu'nun kaldirilmasi lazim jasdklasjdakl Eskiden izledigim bi video gibi oldu iyicene ulke;