Oyun Sohbet

2 dir yarım bıraktığım oyunlarda seçmek için çekiliş sitesine yazıyorum çıkanı oynuyorum. Taktiğin işime bu kadar yarayacağını düşünmezdim. Biz böyle devam sırada Undertale.
Ben satın alıp oynamadığım oyunlara öyle yapmak istedim ama hepsini bitirene kadar 5 yıl geçer 600 tane kadar oyun var. Kendimi ekmek parası, çerez parası, bi döner parası diye ikna ede ede ne kadar oynama süresi uzun oyun varsa steam dolara geçmeden önce almışım. Arada dönüp bakıyorum 5 tane indie oyun alıp 30 TL vermişim mesela sen geçen övüyordun dysmantle 19 TL'ye satılıyormuş CP2077 125 TL BG 3 250 TL çoğu indie oyun 5-30 TL arasıymış. Oynamadığım oyun sayısı çok ama oynadıklarım harcadığım parayı katlayacak kadar zamlandığı için pişman değilim.

Ben satın alıp oynamadığım oyunlara öyle yapmak istedim ama hepsini bitirene kadar 5 yıl geçer 600 tane kadar oyun var. Kendimi ekmek parası, çerez parası, bi döner parası diye ikna ede ede ne kadar oynama süresi uzun oyun varsa steam dolara geçmeden önce almışım. Arada dönüp bakıyorum 5 tane indie oyun alıp 30 TL vermişim mesela sen geçen övüyordun dysmantle 19 TL'ye satılıyormuş CP2077 125 TL BG 3 250 TL çoğu indie oyun 5-30 TL arasıymış. Oynamadığım oyun sayısı çok ama oynadıklarım harcadığım parayı katlayacak kadar zamlandığı için pişman değilim.
Ben de steam dolara geçtiği sıralarda Epic’te almıştım bir sürü büyük oyunu. Şuan istesem pc kaldırmaz bazılarını ama %20 geri ödeme ile ne varsa almıştım. Şimdi ise xbox, ubisoft gibi diğer siteleri kontrol ediyorum. Ucuza hala güzel (eski) oyun alınabiliyor.

• Like
Tepkiler: LaughTale
ezgif-7e078838dd26c3.gif

kooperatif hayatta kalma, açık dünya üs kurma sim.

gizli yeraltı araştırma tesisinde kapalı kalıyoruz. tesiste paranormal olayları kontrol altına alamamışlar işler karışmış. askerler de üssü ayrıca basmak istiyor, o sırada birden fazla alemden gelen yaratık ve düşmanla uğraşıyorsunuz. hayatta kalmak için malzemeler toplayıp üs yapmanız gerekmekte.

bu sıralar tutacak oyun gibi duruyor. bana hikayesi basitleştirilip yeniden yazılmış bol soslu bir half life 3 gibi geldi dfşlgkjdfg geçen sene temmuzda nerden görüp istek listesine atmışım bilmiyorum. daha da oynamadım gerçi indirim beklemekteyim

ezgif-7e078838dd26c3.gif

kooperatif hayatta kalma, açık dünya üs kurma sim.

gizli yeraltı araştırma tesisinde kapalı kalıyoruz. tesiste paranormal olayları kontrol altına alamamışlar işler karışmış. askerler de üssü ayrıca basmak istiyor, o sırada birden fazla alemden gelen yaratık ve düşmanla uğraşıyorsunuz. hayatta kalmak için malzemeler toplayıp üs yapmanız gerekmekte.

bu sıralar tutacak oyun gibi duruyor. bana hikayesi basitleştirilip yeniden yazılmış bol soslu bir half life 3 gibi geldi dfşlgkjdfg geçen sene temmuzda nerden görüp istek listesine atmışım bilmiyorum. daha da oynamadım gerçi indirim beklemekteyim
Ben bunu yayıncı oyunu gibi bir şey sanmıştım fiyatı zamlanmış galiba.

• Haha
Tepkiler: twei
Peynir ekmek gibi satıyor öve öve bitiremiyor oynayanlar. Bide tam sürüme çıktı galiba geçen ay ondan.
bi indirimle çok fena vurgun yapar. ben başta trailer görünce high on life gibi bişey olacak sandıydım ama adamlar çok daha uzun süre oynanabilri bişi yapmışlar

bi indirimle çok fena vurgun yapar. ben başta trailer görünce high on life gibi bişey olacak sandıydım ama adamlar çok daha uzun süre oynanabilri bişi yapmışlar
Çok güzel duruyor. Black Mesa'nın için hayatta kalmaya çalışmak ve üst kurmak acayip ilgi çekici fikir. En orijinal hayatta kalma oyunu olabilir. Farklı boyutlara girip çıkıyorlar falan. İyi düşünülmüş bir oyun helal olsun.

• İmza
Tepkiler: twei
Çok güzel duruyor. Black Mesa'nın için hayatta kalmaya çalışmak ve üst kurmak acayip ilgi çekici fikir. En orijinal hayatta kalma oyunu olabilir. Farklı boyutlara girip çıkıyorlar falan. İyi düşünülmüş bir oyun helal olsun.
o boyut ve alem işi bi anda bin farklı düşman yazmana olanak veriyor. daha gameplay izlemedim ama materyal toplamak için farklı alemlere gitme işi de yaparsalar katlanarak artan bi hikaye olur gibi. gerçi bu hali bile yeterli

• Like
Tepkiler: Yubashiri Vinsmoke

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü