kekomancer
★★★★★
4060lı sistemle bile bazı oyunlarda ayarları düşürmek zorunda kalıyorum geldiğimiz vasatlığa bak eskiden bir sistem aldındığında 5-6 sene her şeyi oynatıyordu. Bazı 9 basamaklı bütçeye sahip oyunlar bile çıkışlarında 4090lı sistemleri zorluyorlar(Monster Hunter, Jedi Survivor, ARK, Cities Skylines 2, Dragons Dogma 2, Redfall) bu oyunların sahip oldukları bütçeyle bahane uydurma lüksleri yok. Grafik ve Ray Tracing gibi teknolojilerin takıntısı için optimizasyondan feragat ediliyor. Böyle yapmaya devam etsinler indie oyunların işine yarıyor 3-5 arkadaş toplanıp milyon tane oyun satıyorlar oyuncular da en azından düzgün oyun oynamış oluyor.oyun optimizasyonunu bile lüks haline getirdiler. bunlar artık sektörde kayıp teknolojiler
Bir süredir zaman algım kaybolmuş durumda. 6 saat normal geldi o yüzdenaralıksız derken genelde açık kalıyor, afk vs oluyorum açıp devam ediyorum. aralıksız 6 saat benim için bile zordsfgsdf rekor gibi rekor olmuş eline sağlık e48 şakaya gelmez
Anladım anladım. Ben de onu söylemiştim zaten.ben ing anlamakta sorun yaşamıyorum, bu konuda bahsettiğim oyunların terimlerini vs türkçeleştiriyordum onu saldım. uğraşsam bi türkçe yama çıkarırımoyunun yapımcısının röportajında kartların açıklamasını en aza indirmek için uğraştığını söylemişti. böyle olunca kartların kimi özelliklerini duruma göre anlamak kişiye kalıyor tabi
Throwback joker atlayıp 0.25 çarpan veriyor ama blind geçince dükkandakiler kaçıyor... Bri sürü tarot ve gezegen kartı alma şansın gidiyor. Negatif gelmezse almıyorum artık o jokeri. Hologram joker(desteye eklenen her kart 0.25 çarpan verir) gibi başta iyi görünüyor ama ilerleyen ante seviyelerinde faydadan çok zararı var.şu an hesap ve öngörüyü daha iyi yapıyor gibiyim. o yüzden double tag biriktirip genelde negatif joker tagi kopyalamaya çalışıyorum. ama negatif joker tagi yine dediğin gibi çok şans işi. bazen spectral booster tag için de kullanıyorum duruma bağlı. throwback jokeri erken bulduysam çarpan kazanmak için de işe yarıyor blind geçmek.
25 dolar dediğin gibi oyun başında kimi zaman iyi, hangi destede ve stake olduğuna göre değişiyor. şu an kafaya stake açma işini taktığım için önceden bahsettiğim stratejiler farklılaştı. bi keresinde full cam kart deste yapıp glass joker i 15 çarpana falan çıkartmıştım. o zaman da şansıma hiç dice joker gelmedi ve cam kartlar da kırılmadı dsfşlgksdfh
Şans işi olmasını sevmiyorum. Bana da triboulet şu ana kadar sadece iki kez çıktı. Kaç saat oynadım bilmiyorum ama benim de bir 50 saat rahat vardır. Hep yorick çıkıyor, nefret ediyorum o karttan :dçok garip mesela paerko totalde 50 saat oynadım daha bi kere denk geldi, onda da oyun zaten ilerlemiyordu yanlış kararlardan.
Ne zaman duygusal davranıp satmakta tereddüt etsem, çok geçmeden oyunu kaybediyorum. Sen en iyisi yapıyorsunevet fortune teller sırf negatif diye tutuyorum, genelde scale olması için hesap yapıp buraya kadar taşımış jokerleri gözümü kırpmadan satarım sdfgşlkdfj
Astronomeri elimde tutunca oyun gezegen paketi vermekten vazgeçiyorevet cartomancer ve fortune teller sırf biri diğerine + veriyor diye tutuyordum ama iyi bişey gelmedi elimde kaldılar. constellation da 7.8x falan olmuştu. bi süre astronomer ile beleş planet bastığım için güzel artmıştı. 60x hesaplamıştım, o yüzden 2^5 yerine daha iyi gibi gelmişti. ama photograph ile belki daha iyi çalışırdı dediğin gibi. o jokerler pek denk gelmedi...
Boss nötrleyen joker sıra dışı olduğu için dükkana düşük ihtimalle geliyor. Ya çıktığında saklayıp, yola 4 jokerle devam edeceksin ya da boss blinde kafa atacaksınsock and buskin ile baya başarılı elim olmuştu. dediğin gibi desteyi baya budaman gerekiyor. idol bikaç kere kullandım ama çok terste bıraktı beni hep. boss blind her yendiğimde sonrakini kontrol ediyorum, ama çaresiz kaldığın durumlar oluyor işte dediğin gibi. shopta şansın varsa boss blind nötrleyen bişeyler denk gelirse boosterdan çıkarsa falan anca kurtuluyorsun.
Rica ederim abi.dağınık değil ben anladım, tavsiyeler için tşkler^^ e48 yapan ustamdır(şimdilikxdd)
şu reyizi izliyorum fena yardırıyor optimizasyon konusunda, şirketler çok şerefsizlik yapıyor. planlı eskitmenin de bi adabı olmalı. bu doyumsuzluk nereye kadar4060lı sistemle bile bazı oyunlarda ayarları düşürmek zorunda kalıyorum geldiğimiz vasatlığa bak eskiden bir sistem aldındığında 5-6 sene her şeyi oynatıyordu. Bazı 9 basamaklı bütçeye sahip oyunlar bile çıkışlarında 4090lı sistemleri zorluyorlar(Monster Hunter, Jedi Survivor, ARK, Cities Skylines 2, Dragons Dogma 2, Redfall) bu oyunların sahip oldukları bütçeyle bahane uydurma lüksleri yok. Grafik ve Ray Tracing gibi teknolojilerin takıntısı için optimizasyondan feragat ediliyor. Böyle yapmaya devam etsinler indie oyunların işine yarıyor 3-5 arkadaş toplanıp milyon tane oyun satıyorlar oyuncular da en azından düzgün oyun oynamış oluyor.
throwback joker evet dükkana takas ettiğin bi joker gibi, duruma göre alıyorum zaten, small blind'ın para vermediği stakelerde double tag veriyorsa net geçerim. zaten ilk 5 10 round para olmuyor, dükkandan işe yarar bişey çıkma ihtimali istatistiki olarak zor.Bir süredir zaman algım kaybolmuş durumda. 6 saat normal geldi o yüzden. Teşekkür ederim.
Anladım anladım. Ben de onu söylemiştim zaten.
Yama için uğraşılmaz ya, zaten çok bir espirisi kalmadı. Bir iki kez gördükten sonra bütün kartların ne işe yaradığını öğrendim artık.
Throwback joker atlayıp 0.25 çarpan veriyor ama blind geçince dükkandakiler kaçıyor... Bri sürü tarot ve gezegen kartı alma şansın gidiyor. Negatif gelmezse almıyorum artık o jokeri. Hologram joker(desteye eklenen her kart 0.25 çarpan verir) gibi başta iyi görünüyor ama ilerleyen ante seviyelerinde faydadan çok zararı var.
Glass joker iyiymiş ha, hiç kullanmadım şimdiye kadar. El emeği göz nuru kartlarmın kırılması hoşuma gitmiyor :d
Dice joker çok az çıkıyor maalesef. Çıkarsa Şanslı kedi jokerini yanına çek derim.
Şans işi olmasını sevmiyorum. Bana da triboulet şu ana kadar sadece iki kez çıktı. Kaç saat oynadım bilmiyorum ama benim de bir 50 saat rahat vardır. Hep yorick çıkıyor, nefret ediyorum o karttan :d
Ne zaman duygusal davranıp satmakta tereddüt etsem, çok geçmeden oyunu kaybediyorum. Sen en iyisi yapıyorsun
Astronomeri elimde tutunca oyun gezegen paketi vermekten vazgeçiyor. Bu bazen işime geliyor bazen de can sıkıyor. 7.8x iyiymiş ama photograph varken standart paketten çıkacak bir kırmızı mühürlü kart oyunun seyrini değiştiriyor.
Photograph yaygın joker olduğu için genelde 2-3 reroll yapınca dükkana geliyor ya da joker veren tarottan da çıkıyor. Şanssızlık olmuş senin oyunda.
Overstock yoksa, reroll sadece para azaltan bir özellik oluyor maalesef.
Boss nötrleyen joker sıra dışı olduğu için dükkana düşük ihtimalle geliyor. Ya çıktığında saklayıp, yola 4 jokerle devam edeceksin ya da boss blinde kafa atacaksın
Boss blind yenileyen voucher da işe yaramıyor pek. Beterin beteri varmış diyorum her kullandığımda :d Geri al tuşu olsa keşke
Rica ederim abi.
Usta mı
![]()