Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

Tartışma Oyun Sohbet

Ya bana RPG, aksiyon, FPS, futbol, araba yarışı falan olacak. Rekabetçi olarak COD falan bakabilirim ileride o da team deathmatch için ama online oyunlarla pek alakam yok.
cod un rekabetcı sarar ya. bende oynarım rekbatcı de ılt tercıgım degıl tabı
su oyuna bakabılırsın hafıf serı bı fps oyunu fızıklerı ve oynanısı asırı keyıflı

@Blue Sky sana atınca canım cektı gırdım oyuna ya :üzdün:

yeter artık paraya ve sevgiye doymadın mı yazıklar olsun sana be adam

steam fest var bi ilginç bu sefer, sadece programlama değil de automation/programming kategorisi gibi daha çok hatta logic/puzzle tipinde genel olarak sanırım

ac82fd3d99cb8f53da2d9de10b8812651743c6b0.jpg

daha çıkmamış ama beyblade oyunu sonuçta ekliyorum

kendi space dronunu yapıp savaşıyosun fena sarıyo

daha çok kombat

puzzle akıyo kafa açmacalı

bu hoşuma gitmişti molekül sentezliyosun ama bazen çileden çıkarıyor sdfgşlk

bu da biraz üstteki gibi ama burada otomasyon var daha çok demosunu oynamıştım

baya sevilmişti

nerd işleri

steampunk

üslü müslü işler

retro tipli

ben zaten istek listesine almışım beğendiklerimi sdfg başka da bişi ilgimi çekmedi zaten bi kısmını satın almışım...

Riot 15 yıldır MMORPG oyunu geliştiriyordu ne oldu ona? World of Warcraft Forever'dan sonra da geliştirecekler mi acaba? Yoksa salıp kurtulacaklar mı?

2 defa silip baştan yapmışlar 10 küsur yılda. Para yapmadığı anda dediğin olacak dfşlkkfdslfds
çok saçma iş yapıyorlar. bi tane paravan şirkete yaptırıp popüler edecekler sonra rito satın alacak pay to win yapacak bu kadar basit aslında

çok saçma iş yapıyorlar. bi tane paravan şirkete yaptırıp popüler edecekler sonra rito satın alacak pay to win yapacak bu kadar basit aslında
Çok toy bir şirket çıktı Riot yönetim olarak berbatlar. Single yan oyunlar yapacağız dediler o işi de beceremediler. Blizz o sırada

World of Warcraft Classic
World of Warcraft Classic+
World of Warcraft Classic Hardcore
World of Warcraft Retail
World of Warcraft X Ek Paketi Classic

Çıkartmaya devam etti her birini de 1 milyon insan oynuyor. 5 milyon abonelik ücreti pay to wine de gerek kalmıyor. Bunlar bedava verip pay to winle kurutacak insanı. Geçin abonelik sistemine ne gerek var.

Çok toy bir şirket çıktı Riot yönetim olarak berbatlar. Single yan oyunlar yapacağız dediler o işi de beceremediler. Blizz o sırada

World of Warcraft Classic
World of Warcraft Classic+
World of Warcraft Classic Hardcore
World of Warcraft Retail
World of Warcraft X Ek Paketi Classic

Çıkartmaya devam etti her birini de 1 milyon insan oynuyor. 5 milyon abonelik ücreti pay to wine de gerek kalmıyor. Bunlar bedava verip pay to winle kurutacak insanı. Geçin abonelik sistemine ne gerek var.
Dünyada üretilen her şey kalitesiz artık.

Yemekler bile kalitesiz, sıfır lezzet.

Geri