İnari
★★★★
4.yü yine alamadı malesefSENİN NİYE ÜÇ YILDIZIN VAR
4.yü yine alamadı malesefSENİN NİYE ÜÇ YILDIZIN VAR
Hocam benim tahminim bir 100 saatim vardır tam ne kdar bilmiyorum, para çok önemli, genelde 20 $ altına düşmemeye çalış ki her blinddan sonra en azından bir 4 $ daha interest olarak cebine girsin. Wheel Of Fortune oyunun başları dışında pek kullanmanı önermem çünkü wheel of fortunela jokere eklediklerin daha sonra o jokeri negatif yapmanı engelliyor. Özellikle oyunun başlarında devil kartını kullanmanı öneririm para kazanmak için. Veya jokerlerin ne kadarı açıldı bilmiyorum. roket veya belli bir kartı discard ettikçe para veren adını hatırlamadığım joker vardı onlar denk gelirse onları alabilirsin. Tabi oyunda nasıl strateji yaptığına göre değişir ama tarot geldikçe satın alıp kullanmaya bak derim. Özellikle death, hangedman ve fool kartları ile tek düze bir deste oluşturmaya çalışırsan oyun daha kolaylaşıyor. Sadece face kartlarından ibaret bir deste mesela. Hanging Chad ile Photograph jokerini beraber kullanırsan birkaç ante seni rahat taşır.balatroya başladım afkları saymazsak steamde 5 saatim falan var ante 12ye geldik şükür lkjdfg yapan reyiz gerçekten günümüzün solitaire'ini yapmış gibi, tabi azıcık daha karmaşık.
hangi oyunda gamba varsa orda ben ya. ama napayım 41 kere oynamışım belki 15 kere falan işe yaramadı. şanslıysam kullanmam lazım sdfşlgkjdf
![]()
dna build sarıyor ama ante 12 geçmek için bi yerde salıp desteyi düzenlemek lazım. bi türlü karşıma düzgün tarotlar çıkmıyor. çok gambalıyorum sanırım ya sdşlfgdfg
![]()
oynayan varsa üç beş tüyo versin gidip de redditten bakıp yapmak hiç sarmıyo. iki tüyo ile kendin yapınca daha iyi. ilk çıktığı zamanlar bi korsan oynamıştım belki o zaman da 10 küsür saatim vardır. tabi o zaman 10^16 falan çıkartmıştım bi kere ante 14'te. bilen varsa bekliyorm
Hocam benim tahminim bir 100 saatim vardır tam ne kdar bilmiyorum, para çok önemli, genelde 20 $ altına düşmemeye çalış ki her blinddan sonra en azından bir 4 $ daha interest olarak cebine girsin. Wheel Of Fortune oyunun başları dışında pek kullanmanı önermem çünkü wheel of fortunela jokere eklediklerin daha sonra o jokeri negatif yapmanı engelliyor. Özellikle oyunun başlarında devil kartını kullanmanı öneririm para kazanmak için. Veya jokerlerin ne kadarı açıldı bilmiyorum. roket veya belli bir kartı discard ettikçe para veren adını hatırlamadığım joker vardı onlar denk gelirse onları alabilirsin. Tabi oyunda nasıl strateji yaptığına göre değişir ama tarot geldikçe satın alıp kullanmaya bak derim. Özellikle death, hangedman ve fool kartları ile tek düze bir deste oluşturmaya çalışırsan oyun daha kolaylaşıyor. Sadece face kartlarından ibaret bir deste mesela. Hanging Chad ile Photograph jokerini beraber kullanırsan birkaç ante seni rahat taşır.
En önemlisi tabi tüm jokerleri ve deckleri açmaya bak başta derim. Decklere göre oyun çok değişiyor.
Çok fazla çeşitli strateji uygulayabileceğin için aklıma ilk gelenleri yazdım yoksa bunları yapmadan da eminim iyi bir oyun çıkar ortaya![]()
edit: oyun başı flush baya iyi geçindiriyor, sonra da pair ve kartlara bi şekilde chips ekleyerek ilerliyorum. full house çok girmedim daha, stratejisi hiç kafamda oturmadı çalışçam.Edit: Bir diğer önerim eğer şansına hep kötü jokerler geliyorsa sık sık planet kartlarına aban derim, özellikle three of a kind ve full house bir süre yardımcı oluyor.
Edit2: Çok iyi bir gamer değilim tüyolarımı ona göre değerlendiriniz pls... :d
Edit3: Balatro Fanart --->>>
Abi Plasma destesi var. Çipleri ve çarpanları toplayı ikiye bölüyor yarısı çip yarısı çarpan olarak hesaplıyor. (Örneğin 75çip ve 5 çarpan normalde 75x5=375 yapıyor ya bunda (75+5)/2=40, 40x40=1600 hesaplıyor.) Bu destede çip önemli. Maça kartlarını oynadığında ekstra 50 çip veren bir joker var bu destede işe yarıyor bayağı. Flush ve maça kartlara odaklanıp bir de kartlarına kırmızı mühür vursan çok fena oluyor. En soldaki kartı taklit et, sağdakini taklit et jokerleri de var, onları da alsan ante 15 falan görürsün.balatroya başladım afkları saymazsak steamde 5 saatim falan var ante 12ye geldik şükür lkjdfg yapan reyiz gerçekten günümüzün solitaire'ini yapmış gibi, tabi azıcık daha karmaşık.
hangi oyunda gamba varsa orda ben ya. ama napayım 41 kere oynamışım belki 15 kere falan işe yaramadı. şanslıysam kullanmam lazım sdfşlgkjdf
![]()
dna build sarıyor ama ante 12 geçmek için bi yerde salıp desteyi düzenlemek lazım. bi türlü karşıma düzgün tarotlar çıkmıyor. çok gambalıyorum sanırım ya sdşlfgdfg
![]()
oynayan varsa üç beş tüyo versin gidip de redditten bakıp yapmak hiç sarmıyo. iki tüyo ile kendin yapınca daha iyi. ilk çıktığı zamanlar bi korsan oynamıştım belki o zaman da 10 küsür saatim vardır. tabi o zaman 10^16 falan çıkartmıştım bi kere ante 14'te. bilen varsa bekliyorm
Abi Plasma destesi var. Çipleri ve çarpanları toplayı ikiye bölüyor yarısı çip yarısı çarpan olarak hesaplıyor. (Örneğin 75çip ve 5 çarpan normalde 75x5=375 yapıyor ya bunda (75+5)/2=40, 40x40=1600 hesaplıyor.) Bu destede çip önemli. Maça kartlarını oynadığında ekstra 50 çip veren bir joker var bu destede işe yarıyor bayağı. Flush ve maça kartlara odaklanıp bir de kartlarına kırmızı mühür vursan çok fena oluyor. En soldaki kartı taklit et, sağdakini taklit et jokerleri de var, onları da alsan ante 15 falan görürsün.
Spectral deck daha erken safhalarda açılıyordu sanırsam, onu açarsan bayağı iyi o, zaten benim de favorim, negatif konusunda da daha kolaylık sağlıyor. ( çok detay vermiyim şimdi keşif hissiyatını elinden almak gibi olmasın )çipli build hiç deneyemedim, önce plasma destesini açmam lazım tabi dsfşlgkj evet kırmızı işe yarıyo, geçen cam ve kırmızı pullu Ace'ler ve elimde de çelik Ace'ler ile baya ilerlemiştim. bi sıkıntım negatif joker yapmaktı, onun da tüyosunu aldık. taklit jokerlerine daha hiç denk gelmedim. blueprint şablon jokeri daha yeni açılmıştı öbürünü daha hiç görmedim... teşekkürler bilgiler için^^
Teşekkürler çok ucuzlarmış ama bu epicde olan iyi indirimleri nasıl öğreniyorsunuz ben ne zaman baksam adını bilmediğim 500 tane dandik hiç duyup görmediğim oyunlar indirimde oluyor ve düzgünce filtreleme yapamıyorsun.Detroit become human 42tl, beyond two souls 14tl olmuş epic gameste. Yıllardır her indirim zamanı adı geçen oyunlar 1.5 dolara toplayın.