Oyun Sohbet

Şu Paradox ve SEGA'nın dlcleri düzgün fiyatlandırması için CEOlarını vurmamız mı lazım bu fiyatlar ne ya büyük indirimli haliyle bile bazı oyunlara 100-250 dolar harcaman gerekiyor bari season pass yapsınlar diyorsun onda bile hayır yok 26 dolara season pass mi olur. 10 yıllık oyunları düzgünce oynamak istiyorsam 4 tane AAA oyunu kadar para harcamam gerekiyor SEGA daha kötü Total war warhammer 3 oynamak istiyorsan ilk 2 oyunu tüm dlcleri ile alman gerekiyor ki her şey açılsın deccal gibi firmalar.

Şu Paradox ve SEGA'nın dlcleri düzgün fiyatlandırması için CEOlarını vurmamız mı lazım bu fiyatlar ne ya büyük indirimli haliyle bile bazı oyunlara 100-250 dolar harcaman gerekiyor bari season pass yapsınlar diyorsun onda bile hayır yok 26 dolara season pass mi olur. 10 yıllık oyunları düzgünce oynamak istiyorsam 4 tane AAA oyunu kadar para harcamam gerekiyor SEGA daha kötü Total war warhammer 3 oynamak istiyorsan ilk 2 oyunu tüm dlcleri ile alman gerekiyor ki her şey açılsın deccal gibi firmalar.
Çok doğru söylüyorsun, işin kötü yanı "bunları aldım bunu da alayım eksik kalmasın zaten oynuyorum" diyen benim gibi kişiler yüzünden sürekli yeni dlc çıkarıp cepleri dolduruyorlar. :confused:

• Like
Tepkiler: LaughTale

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü