Oyun Sohbet

Spidey 2'yi yeni indirdim oynuyorum beklentimin üstünde başladı. İleride tempo düşüyor mu bilmiyorum ama ilk oyuna göre daha akıcı geldi. Sadece şu Miles'a bir türlü alışamadım. Çocukluğumdan beri bildiğimiz spiderman'in hikayesine bir güncelleme gelmiş hissiyatı verdi.
Benim hikaye ile ilgiliydi hayal kırıklığım, yoksa oynanış akıyor.

• Alev
Tepkiler: Crocus
Çıktığı günden beri her gün birer, ikişer saat oynuyorum ama act 2'nin ortalarına kadar falan ancak gelebildim ve artık klasik metroid oyunlarını bırakmama sebep olan nereye gideceğini bilememe sorunları baş göstermeye başladı. Hollow Knight bu konuda çok daha temiz bir oyundu hafif soğuduk Silksong'dan açıkçası.

• Like
Tepkiler: Blue Sky
  • Haha
Tepkiler: Blue Sky ve keepr
Kendine erkeğim diyen 2D oyun oynamaz ya.
SI_3DSVC_SuperMarioBros.jpg

:O

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü