Hocam ps2 emulatörünü indirmek kolay ama bios dosyalarını ayrı yerden indirmen lazım çünkü emulatörleri yapanların legal koruma kalkanı "Halihazırda konsolu olan insanların oyunlarını başka platformlarda oynamalarını sağlayacak bir program yaratmak" Hatta Nintendo bunla bile tatmin olmadığı için Yuzu ve Ryujinix emulatörlerinin siteleri kapatıldı.Düzgün çalışan bir ps2 emulatörü bulunuyor mu veya rom indirebileceğim bir site...
Diğer oyunlarını bilmiyorum bileInsomniac fan boyu olduğum için deseydin o zaman katmerli cahil :d
Aslında bios buldum ama emulatör o biosları oynatmıyorHocam ps2 emulatörünü indirmek kolay ama bios dosyalarını ayrı yerden indirmen lazım çünkü emulatörleri yapanların legal koruma kalkanı "Halihazırda konsolu olan insanların oyunlarını başka platformlarda oynamalarını sağlayacak bir program yaratmak" Hatta Nintendo bunla bile tatmin olmadığı için Yuzu ve Ryujinix emulatörlerinin siteleri kapatıldı.
Uzun lafın kısası ps2 emulatörünü googledan indir daha sonda yandex açıp ps2 bios files yaz ve oradaki adımları izle. :d
Yok hocam yapılır. Yapamıyorsan akşam eve gelince dmden anlatırım.Aslında bios buldum ama emulatör o biosları oynatmıyorEmulatörü kırmak mümkün değil sanırım..
Ustam çok iyi olur ya çok teşekkür ederimYok hocam yapılır. Yapamıyorsan akşam eve gelince dmden anlatırım.
Kendine erkeğim diyen 2D oyun oynamaz ya.
satın almaya çalıştığımda yanlış bölge diye uyarı veriyor. ölücü olsam da 22 lira için maymunluk yapmayacağım. adam gibi parasını verir alırık (indirime girince)Yine hata yapılmış. Öncesinde oyunu almıştım ama o platformların olduğu videoları görünce hiç oynayasım kalmadı..
40-50 lira civarına satıldı geçen gün, yine yanlış fiyatlandırma tabi de o zaman çeken çekti(like me) :dsatın almaya çalıştığımda yanlış bölge diye uyarı veriyor. ölücü olsam da 22 lira için maymunluk yapmayacağım. adam gibi parasını verir alırık (indirime girince)
daha önce xboxtan satın aldığım şeyler var. nedense bu oyunu bana vermemeye ısrar ediyor40-50 lira civarına satıldı geçen gün, yine yanlış fiyatlandırma tabi de o zaman çeken çekti(like me) :d