Bölgede çok fazla satın alma durumu görüp kitledi mi acaba kendini:.daha önce xboxtan satın aldığım şeyler var. nedense bu oyunu bana vermemeye ısrar ediyor
Dünyanın en haklı isyanı falan şu ya lol. Birde tam bitti derken 2. openingle beraber bir 25 saat oynanış daha çıkıyor ya orada yarılmıştım. 2. kısmı 4-5 saat oynayıp sıkıntıdan bayıldığım için bırakmıştım ben de. Combatta tekrara bağlayınca hiç çekilmedi.Tales of Arise:
Ben Japonların bütün klişelerini tekrar yaşamak istiyorum diyen birisi varsa açıp bu oyunu oynasın.Adamlar üşünmeden 15 milyon kelime Japon klişeleri ile dolu bir oyun yapmışlar.
Kanal 7'de falan 1000 bölüm süren diziler var ya tam onun Japon versiyonu bu oyun işte.
Dünyası güzel merak uyandırıcı çok olay var ama bir yere bağlanıyor mu tabi ki hayır.
2.opening sonrası direkt oyuna yeni bir şey eklenmiyor yan bosslar çıkıyor onlar biraz farklılık katıyor ama 2'nci yarıyı oynamayan birisi bir şey kaybetmez.Dünyanın en haklı isyanı falan şu ya lol. Birde tam bitti derken 2. openingle beraber bir 25 saat oynanış daha çıkıyor ya orada yarılmıştım. 2. kısmı 4-5 saat oynayıp sıkıntıdan bayıldığım için bırakmıştım ben de. Combatta tekrara bağlayınca hiç çekilmedi.
Tales serisinin açık ara farkla en iyi oyunu Berseria bence. Denemediyseniz tavsiye ederim
Berseria hikaye ve karakterler açısından epey orijinal bir iş. Hem kadın, hem intikamcı, hem de anti-hero ve yer, yer villaine kayan bir ana karakter denemesi yapmışlar. Tales serisinin Xillia dahil bir çok oyununu oynadım ancak hepsi Arise gibi aşırı klişe hikaye ve karakter yazımlarına sahip. Berseria aralarında anormal duruyor. Neyse, şunuda atıp biraz gözyaşlarımı silmeye gideyim.2.opening sonrası direkt oyuna yeni bir şey eklenmiyor yan bosslar çıkıyor onlar biraz farklılık katıyor ama 2'nci yarıyı oynamayan birisi bir şey kaybetmez.
Bende uzun aralıklarla oynamasam bitiremezdim bu oyunu.
Berseria'yı beğendiysen onada bakarım adamlar klişeye boğmasalar cok ciddi emek vermişler bu adamların oyunlarına şans verilir.
Teşekkürler steam indirimlerinden hemen önce yapmış olman çok iyi oldu eline sağlıkResetera'nın Top 100 RPG'si için bir backloggd listesi oluşturdum, RPG arayanlar bir göz atsın derim.
'Resetera's Essentials RPGs: 2025 Edition' a list of games by BlueSky | Backloggd
Keep a virtual backlog of your video game collection, then rate and review the ones you've played to share with your friends!backloggd.com
Octopath traveler İyi bir oyun mu ya, biraz izlemiştim de çok sıkıcı duruyor.Resetera'nın Top 100 RPG'si için bir backloggd listesi oluşturdum, RPG arayanlar bir göz atsın derim.
'Resetera's Essentials RPGs: 2025 Edition' a list of games by BlueSky | Backloggd
Keep a virtual backlog of your video game collection, then rate and review the ones you've played to share with your friends!backloggd.com
Grind yapmayı seviyorsa sarar ama, yok ben aynı mobları 484848838+ defa kesemem diyorsan uzak dur.Octopath traveler İyi bir oyun mu ya, biraz izlemiştim de çok sıkıcı duruyor.