artyomdh
★★★★
Biz de düştük bu bataklığa. Rezalet bir lig sonrası erken veda ettik bu oyuna bu sefer ama yine aklımızın bir köşesinde. Yeni ligle yine gömüleceğiz oyuna.
oyunda cok tek yedım endgame de. bıde loot artarsa muhtemelen gerı ındırecegım.29'unda yeni lig başlayacak, Abyss ekleyecekler galiba. Druid ascendantı gelirse, deneyeceğim.
Bazı bozuk mekanikler var da defans statlarını ayarlaman lazım.oyunda cok tek yedım endgame de. bıde loot artarsa muhtemelen gerı ındırecegım.
okcu oynuyom ben hasar bayagı ıyı de demek kı defansı oturtturamadım yaBazı bozuk mekanikler var da defans statlarını ayarlaman lazım.
Ağaçtan sadece hasar nodlarını almaman lazım. Bir de üzerindeki eşyaların can ve resist vermesine dikkat et. En azından erken ve orta oyun için bu kadarını dikkate alman lazım.okcu oynuyom ben hasar bayagı ıyı de demek kı defansı oturtturamadım ya
suan endgamedeyım. 300 saat falan oldu da dedıgın gıbı sadece hasar nodlarına vardım sanırım. gerı ındırırsem onlara dıkket ederım. genelde ınternetten buıld secıyodumAğaçtan sadece hasar nodlarını almaman lazım. Bir de üzerindeki eşyaların can ve resist vermesine dikkat et. En azından erken ve orta oyun için bu kadarını dikkate alman lazım.
İnternetten seçtiğin buildlerde defansını nereden sağlaman gerektiğini belirtiyor olmaları lazım. Ona dikkat etmen lazım. Yaptığın buildin guideını at bakayım, gerçi birkaç ligdir bakmıyorum oyuna ama bir şeyler söylerim.suan endgamedeyım. 300 saat falan oldu da dedıgın gıbı sadece hasar nodlarına vardım sanırım. gerı ındırırsem onlara dıkket ederım. genelde ınternetten buıld secıyodum