Tanıtım Pick Me Up

Cyber

★★
hkek2rm.jpg

Kazık denilebilecek derecedeki zorluğuyla bilinen mobil gacha oyununda, dünya sıralamasında 5. olan Efendi "Loki" bir zindana baskın yaparken bilincini kaybeder.

"Bu da neyin nesi?! Gerçekten bir oyun karakterine mi dönüştüm?"

Uyandığında "Loki" 1 level ve 1 yıldız derecelendirmesine sahip olan kahraman "Han Islat'ın" bedenine sahip olduğunu fark eder. Dünyasına geri dönebilmek için yeni yetme efendisine rehberlik etmeli ve oyundaki kulenin 100. katındaki zindanı feth etmek zorundadır.

"Yanlış adama bulaştınız"

Bulunduğu oyun topluluğunda bir efsane olarak adlandırılan Loki'nin hayatta kalma mücadelesine tanık olun.

İngilizce:Pick Me Up, Infinite Gacha - Asura Scans
Türkçe:Mangaoku

Okuduğum bütün seriler içerisinde Eolka'nın ölümü kadar koyan olmadı. Okuyalı 1 hafta geçti hala içimde bir buruklukla geziyorum... Zaten yazarlar benim karakter olarak sevdiğim kadın çarlara bad ending yazmaya bayılıyor. Ultear, Velvet Crowe ve şimdi de Eolkamı yediler.

• İmza
Tepkiler: KazumaKiryu0
Sağlam seriye benziyor başlamayı düşünüyorum. Teşekkürler tanıtım için.

• Like
Tepkiler: Cyber

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü