Pokemon Oyunları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Mewtwo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

En Sevdiğiniz Oyun?

• Pokemon X/Y

Oy: 0 0.0%
  • Pokemon Sun/Moon/Ultra Sun/Ultra Moon

• Pokemon Sword/Shield

• Pokemon Scarlet/Violet

• Kullanılan toplam oy
    13
Pokemonun yanında dolaştığı için Heartgold / Soulsilver diyicem sanırım ama en çok Gen 3'de keyif aldığımı hatırlıyorum. Black White da gayet güzeldi. En son citradan sun/moonu a başlamıştım bu sene yarım kaldı, güzelmiş onlar da.
Sun and Moon'un animesi de oyunu da kimse sevmemesine rağmen benim için keyifli. Alolan pokemonlar serideki dizaynı iyi olan son pokemonlar olabilir.
0745Lycanroc.png

• Like
Tepkiler: Zellem Brön
Sun and Moon'un animesi de oyunu da kimse sevmemesine rağmen benim için keyifli. Alolan pokemonlar serideki dizaynı iyi olan son pokemonlar olabilir.
0745Lycanroc.png
Alola formlar ilk duyurulduğunda twitter'dan günlük takip ediyordum yeni formllar duyuruldu mu diye bayağı beğenirim ben d. Hatta sonraki oyunlarda da devam ettirmeleri lazımdı bence.

• Like
Tepkiler: Hayzen

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü