Tanıtım Reformation of the Deadbeat Noble

Wa1t

JwzXb_Cp.jpeg

Airen Parreira gerçeklikten kaçmak için sürekli uyuyan birisidir. Bu nedenle başkaları tarafından aylak olarak alay konusu olsa da bu durumu değiştirmeye hiç niyeti yoktu.
Ancak bir gün rüyasında yeteneksiz olmasına rağmen yıllar boyu kılıç antrenmanı yapan bir adam gördü ve…

Tür: Aksiyon Dram Fantezi Macera

Not: 138 bölümle 3.sezonu bitmiş 4.sezonu bekleniyor. Türkçesi 118 bölümdür. (Türkçe çeviri yapan site mi kalmadı ülkede noldu? Her seri yarım) Okuması keyifli bir aksiyon serisidir, ana karakterin içsel dünyasına da bir bakış attırır ama ana karakter saf sayılır o yüzden "ben saf karaktere gelemem" diyorsanız, haberiniz olsun. Çizimleri oldukça güzel ve akıcıdır, Ortalama üstü bir manhwadır. Daha önce konusunu açtığım star-stellar swordsmaster serisiyle ana karakterin kendi dünyasını, içselliğini keşfetmesi yönünden benzerlik gösterir. Yan karakterleri de genel olarak iyidir, gözünüze batmaz en azından.

Türkçe: https://asurascans.com.tr/manga/reformation-of-the-deadbeat-noble
İngilizce: Reformation of the Deadbeat Noble - Asura Scans
4QwO8_dky6b.jpeg
AHhMe_3gP5Op.jpeg
k1JLeaZCVP-T.jpeg
baNlBA_.jpeg
1rx7M.jpeg
XS4yl.jpeg
z-Z0A.jpeg
2mkLWuqpfy6.jpeg
E_HAT4KtDum.jpeg

• Like
  • Wow
Tepkiler: Kuroro ve twei

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü