Gaban parayı seviyor mu bilemedim paragöz ihtiyarlara benziyor ama hiç paradan bahsetmedi.İkisinin rotacı olması dışında bir paralellik var mı?
Gaban parayı seviyor mu bilemedim paragöz ihtiyarlara benziyor ama hiç paradan bahsetmedi.İkisinin rotacı olması dışında bir paralellik var mı?
Nami Sanji'den daha önemli karakter. Mesela Oda One Piece'in ana üç karakterini sayınca Luffy, Zoro ve Namiyi saydı başka yok dedi. Sanji'yi Oda umursamıyor.İkisinin rotacı olması dışında bir paralellik var mı?
Gaban parayı seviyor mu bilemedim paragöz ihtiyarlara benziyor ama hiç paradan bahsetmedi.
Sapık olmaları, rütbeleri vs derken sanji ile daha çok paralellik çıkıyorNami Sanji'den daha önemli karakter. Mesela Oda One Piece'in ana üç karakterini sayınca Luffy, Zoro ve Namiyi saydı başka yok dedi. Sanji'yi Oda umursamıyor.
3 4 sene önce olsa kesin derdim de şuanda pek belli değil.
Zoro ve Sanji arasındaki fark genelde bir tık gibi gösteriliyor. Zoro'da varsa Sanji'de de vardır bence. Ama Oda son zamanlarda aşırı tutarlı değil o yüzden sadece kaptan ve 2. Adam diye düşünmüş de olur. Eveti işaretledim ama şuan ortadayım.