Sanji’de Kralın Hakisi Çıkacak mı?

Sanji’de Kral Haki?

• Kullanılan toplam oy
    17
Tek bir hareket tüm mücadelenin seyrini değiştirmedi mi? Değiştirdi. Egghead'e bu kişi kesinlikle Kuma o ayrı konu. Sanji'nin zaman atlamasından sonra MVP'si yok.
Sana göre yok.Çünkü işine gelmiyor olabilir mi ? Zaman atlaması öncesine değmemen zaten niyetini gösteriyor.
Usopp örneğinden gidersen Gatz'da verebilirsin onu.
Dediğim gibi senin mantığından gidersek Egghead ve WCI için Sanji'yi yazabilirsin.

Tek bir hareket tüm mücadelenin seyrini değiştirmedi mi? Değiştirdi. Egghead'e bu kişi kesinlikle Kuma o ayrı konu. Sanji'nin zaman atlamasından sonra MVP'si yok.
11df9db17c7250d818500f58a294b5d3.gif

Kuma, bizim tayfadan değil ki.. Kuma daha çok hikayesi bize anlatılan ve olayın başat karakterlerinden biri. Ayrıca Kuma'nın güncel durumunu baz alırsak MVP'lik durumu yok. Sanji ise bayağı iş çıkardı o arc'ta.

Benim mantığım diye bir şey yok. Ki diyelim hadi var tamam WCI'da kapı gibi Brook duruyor.
Gayet var.Çocuk değiliz aptal hiç değiliz kocaman adamlarız sonuçta.
Haterlığının mantığının önüne geçmesini de anlayabiliyorum.
WCI için Brook yazılabilir ama dediğim gibi "mantığına" göre yorum yapmıştım.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü