Yubashiri Vinsmoke
★★★★★
Buradan zorla olduğun sonucuna nasıl vardın?Roger gelip direkt adamın gemisine çöküp hadi dünyanın altını üstüne getirelim diyip başlamıyor mu hikaye ? farklı bir şey mi okudun ya da izledin ?
Buradan zorla olduğun sonucuna nasıl vardın?Roger gelip direkt adamın gemisine çöküp hadi dünyanın altını üstüne getirelim diyip başlamıyor mu hikaye ? farklı bir şey mi okudun ya da izledin ?
sen hangi sonuca vardın ? anlat dinleyelim.Buradan zorla olduğun sonucuna nasıl vardın?
sen hangi sonuca vardın ? anlat dinleyelim.
adam gemisin de içki içerken biri geliyor hadi dünyanın altını üstüne getirelim diyip yola çıkıyorlar. nasıl bir şey oluyor bu tam olarak ? ayrıca hepsini geçtim sen sanji olayından mevzuyu buraya niye çekiyorsun ki ? sanji'de fatihin hakisi çıkması niye zorunuza gidiyor anlamış değilim![]()
Dediğin panel bu. Burada bir şeyler yapmaya zorlanan Ray var mı? Daha doğrusu tam olarak korsan olmaya nerede zorluyor? Ray'in kendisi yok bile panelde. Ray'in bu sırada korsan olup olmadığını nereden biliyorsun? Oda'ya salça mı gönderdin? Evet Luffy, Zoro'yu korsan ol diye zorluyor. Roger, Ray'e korsan ol mu demiş?
Ben buraya çekmedim sen Zoro = Ray dedin. İkisinin de zorla korsan yapıldığını söyledin. Ray'in o sırada ne olup olmadığıyla alakalı elinde hiçbir kaynak yok. Hiçbir manga paneli de yok. İçki içiyordu Roger geldi zorla korsan yaptı diyorsun. O sırada korsan olup olmadığını nereden biliyorsun? Hayır yani yaşanmamış bir şeyi hakkında kesin konuşuyorsun.adam gemisin de
adam gemisin de içki içerken biri geliyor hadi dünyanın altını üstüne getirelim diyip yola çıkıyorlar. nasıl bir şey oluyor bu tam olarak ? ayrıca hepsini geçtim sen sanji olayından mevzuyu buraya niye çekiyorsun ki ? sanji'de fatihin hakisi çıkması niye zorunuza gidiyor anlamış değilim. çıkacak da kullanacak da zoro'dan aşağı kalır yanı kalmayacak bunu bir kere kabul edin. Roger tayfası ile belli başlı parallellikte gidecekler raftel sonrası oluşacak savaşta onları aşıp geçecekler. Bunu Roger kendisi de söylüyor bizi geçecekler diye. seri de bunlar çok fazla gösterildi inatla kabul etmeyip ray'i nasıl zorla korsan yapıyor'a takılıyorsan o senin kendi bileceğin iş tabi.
Ben buraya çekmedim sen Zoro = Ray dedin. İkisinin de zorla korsan yapıldığını söyledin. Ray'in o sırada ne olup olmadığıyla alakalı elinde hiçbir kaynak yok. Hiçbir manga paneli de yok. İçki içiyordu Roger geldi zorla korsan yaptı diyorsun. O sırada korsan olup olmadığını nereden biliyorsun? Hayır yani yaşanmamış bir şeyi hakkında kesin konuşuyorsun.
"Ben Luffy ve Roger arasında bir paralellik görmüyorum" dedim. Sen de "Gaban sapık, Ray zorla korsan "tümüyle kişisel bir iddia yapıldı" "Luffy = Roger" dedin. Açık açık mangaka Luffy = Joy Boy demiş. Roger da açıkça "ben Joy Boy değilim" diyor. Yani mangakanın yazdığı şey orada duruyor.