VS Savaş Lordları vs Komutanlar Turnuvası (1.Round- Boa Hancock vs Charlotte Katakuri)

Kim Kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    34
  • Bu anket kapanacak: .

Mewtwo

★★★
1f97jqx.png

Evet Forumda böyle bir bölüm varmış. Bende Paint'ten hazırladığım turnuva şablonu ile Savaş Lordları ve Yonko Komutanlarını eşleştirdim. Mihawk gibi Savaş Lordlarının bu turnuva için çok güçlü olmasından dolayı eklemedim. Her gün bir eşleşme konusu açmayı düşünüyorum. Kazanan diğer tura ilerliyor turnuvada bildiğiniz gibi.

Genel olarak Eşleşmeler Şöyle

Boa Hancock vs Charlotte Katakuri
Crocodile vs Queen
Donquixote Doflamingo vs Portgas D. Ace
Jinbe vs Charlotte Cracker
Bartholomew Kuma vs King
Marshall D. Teach (Yami) vs Marco
Gecko Moria (Kaido ile dövüştüğü zamanlar) vs Charlottte Smoothie
Weevil vs Jozu

İlk Dövüşümüz Boa Hancock ve Charlotte Katakuri arasında olacak.

İlk Roundu kim kazanır?

Edit: Sadece ilk mücadele soruluyormuş. Kata alır. Bir güncelleme bekliyorum gücüne, bunu almadığı haliyle bile Hancock için fazla gelir.

İki tarafta da Kral hakisi var. Kral hakiyi ileri seviye kullanma potansiyeli olan bu ikilide sadece Hancock bana kalırsa. Luffy'nin olgun halini göreceksek ve Hancockla bir birlikteliği olacaksa Hancock'un potansiyelinin ucu çok açık. Tam gücünü hiç çizmedi yazar istediği gibi lanse edebilir.

Seri şu noktadayken Hakiyle ön plana çıkan bir adanın liderinde Kral haki varken ileri seviye kullanamaması ziyan olur. Bugün yarın Sanji'nin bile kullanabileceği bir güç olacak nihayetinde.
Tekmeci bir kadın olarak bence silahlanması da çok sağlamdır. Katanın gözlem haki dışında Hancocka bir üstünlüğü olacağını düşünmüyorum. Kata Hancock'un Meyvesinden etkilenir mi bilmiyorum.. Biraz soru işareti bir dövüş ama Hancock daha güvenli bir bet bence.

Hem Lordların ünvanları iptal olduktan sonra biz güçlüyüz lafını bu kadına söyletti altını doldurur onun bir şekilde.

• Like
Tepkiler: sensey ve Mewtwo
İki tarafta da Kral hakisi var. Kral hakiyi ileri seviye kullanma potansiyeli olan bu ikilide sadece Hancock bana kalırsa. Luffy'nin olgun halini göreceksek ve Hancockla bir birlikteliği olacaksa Hancock'un potansiyelinin ucu çok açık. Tam gücünü hiç çizmedi yazar istediği gibi lanse edebilir.

Seri şu noktadayken Hakiyle ön plana çıkan bir adanın liderinde Kral haki varken ileri seviye kullanamaması ziyan olur. Bugün yarın Sanji'nin bile kullanabileceği bir güç olacak nihayetinde.
Tekmeci bir kadın olarak bence silahlanması da çok sağlamdır. Katanın gözlem haki dışında Hancocka bir üstünlüğü olacağını düşünmüyorum. Kata Hancock'un Meyvesinden etkilenir mi bilmiyorum.. Biraz soru işareti bir dövüş ama Hancock daha güvenli bir bet bence.

Hem Lordların ünvanları iptal olduktan sonra biz güçlüyüz lafını bu kadına söyletti altını doldurur onun bir şekilde.
Hancock Oda eğer önem verirse Geleceğin Big Momu olma potansiyeline sahip. Tabii Luffy’nin yanında olacak.

• Like
Tepkiler: Tiksav Lee
Savaş yakın mesafeye taşınırsa Hancock’un şansı artar, savaş uzarsa Katakuri ileri seviye gözlem hakiyle alanı domine eder. Hancock’a kıyamıyorum ama eğilimim Kata kazanır yönünde

• Like
Tepkiler: Whitebear D

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü