VS Savaş Lordları vs Komutanlar Turnuvası (1.Round- Boa Hancock vs Charlotte Katakuri)

Kim Kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    34
  • Bu anket kapanacak: .
Hancockun tek şansı meyvesiyle teklemesi. Kıytırık bir koramiral bile kendini keserek bu saldırıdan kaçabiliyorken Kata gibi geleceği görebilen aşırı tecrübeli bir adam Hancocku donunda sallar.

• Like
Tepkiler: Yubashiri Vinsmoke
Hancock'un serideki yeri bana her zaman daha ağır gelmiştir. O sebeple Hancock'u seçiyorum. Katakuri'nin o adadan çıkması lazım.

Bu arada Ayıboğan Weevil alır turnuvayı.

Son düzenleme:
Lordlar güçlü ama bir sağ kol seviyesi ile karşılaşacak kadar mı? Sanmıyorum. Karasakal gibi bir işim var girip cikiyorumcular istisna tabii.. kata alır, zorlanacagini dusunmuyorum.

Lordlar güçlü ama bir sağ kol seviyesi ile karşılaşacak kadar mı? Sanmıyorum. Karasakal gibi bir işim var girip cikiyorumcular istisna tabii.. kata alır, zorlanacagini dusunmuyorum.
Lordlar ile sağ kollar birbirine yakın karakterler bence. Ama lordların kendi aralarındaki makas, sağ kolların kendileri arasındaki makastan daha fazla. Sağ kollar daha dengeli. Bir Gecko ile Kuma denk değildir misal. Kuma, Doflamingo, Crocodile(güncel) gibiler sağ kol ligidir ama.

Çok çok zor soru. İkisinde de 3 tip haki var. İkisi de yakın - orta kombat karakterleri.

İki karakterin de Zaman atlamasından hemen sonraki halleri ya da zaman atlaması sırasındaki halleri sorulsa belki Katakuri derdim.

Ancak son dönem uzun süredir yatışta olan Savaş Lordları tekrar aktif korsan hayatlarına geri döndüler. Ve Hancock uzun yıllar ciddi bir savaşa girmemesine ve 1 haftadan uzun süredir denizcilerin ataklarına direnmesine rağmen, Teach adaya geldiğinde 2-3 komutanına aynı anda tekini atmıştı.

Bir de ciddiye alınır mı bilmiyorum, ya da kanon sayılır mı ama kapak hikayelerinde Oven ile beraber Ceasar'a karşı o kadar zorlanması Katakuri'nin biraz notunu düşürdü.

Az farkla Hancock diyeceğim.

• Like
Tepkiler: Mewtwo

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü