VS Savaş Lordları vs Komutanlar Turnuvası (5.Round- Bartholomew Kuma vs King)

Kim Kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    39
  • Anket kapatılmış .
Grok işletim sistemli Kuma'yı King yener.
Yarı Grok yarı İnsan Kuma'yı da King yener.
İnsan Kuma bence King'i yener.

Sonuçta Grok Kuma çocuk gibi bir şey. Allah affetsin hiçbir şeyin farkında değil. King'in oyun Boss'u patternını çözemez. Fakat insan Kuma çözerdi.

• Haha
Tepkiler: Mewtwo
Grok işletim sistemli Kuma'yı King yener.
Yarı Grok yarı İnsan Kuma'yı da King yener.
İnsan Kuma bence King'i yener.

Sonuçta Grok Kuma çocuk gibi bir şey. Allah affetsin hiçbir şeyin farkında değil. King'in oyun Boss'u patternını çözemez. Fakat insan Kuma çözerdi.
Grok kuma gene mariojosa çıkıp rajon kesti lan

Kuma konusunda herkes duygusal yaklaşmış (Ace konusunda olduğu gibi)

Saturn feat'inin anlamı yok, Saturn'e bir ben vurup yamultmadım çünkü, karşısına geçen herkes bir fiske attı adama :D Bonney falan bile.

Kuma'nın meyvesi en iyi paramecia meyvelerden ve kendisi de güçlü bir karakter fiziksel açıdan ancak en büyük zaafı dayanıklılığı yani Thriller Bark zamanı Zoro bu adamın cyborg bedeninin dış yüzeyini ve bir kaç devresini kesip ona duman attırabiliyor.

Keza Jinbei'nin eliyle tuttuğu lav yumruğu ile direkt bacağıan veda da etmişti.

Meyvesi ile King'i denizin dibine yollama felan gibi hax bir tatktik ile yenerse yener yoksa ikili 1 vs 1 yumruk yumruğa dalsalar, King derim, ki bence King sağ kol/1. tümen komutanları arasında en zayıfı ama çok hızlı ve Kuma'ya ciddi zarar verebilecek birisi.

Kuma ışınlanma haricinde fiziksel olarak çok özel bir hız gösterimi yok, Işınlanmayı da kombat içinde öyle Minato gibi kullanmıyor yani, 7-8 noktada birden belirme gibi bir şey yok, A'dan B'ye geçiyor sadece o yüzden 1 v 1 kombatta ne yapacak emin değilim.

King'in tasarımını sevsem de Kuma Reisi sevdiğimin (ki ben flashback öncesi de çok severdim) 1/100'ü sevmemişimdir. Kuma'nın meyvesini ve karakter olarak önemini de King'in çok çok üzerinde görüyorum.

Ancak, ne olursa olsun King, hız modunda iken çok hızlı bir karakter ve sağlam 4-5 delici ataktan sonra ne olur bilemem ?

Ha aklıma şu geliyor, Kuma, King' ona saldıracak iken kendi üzerine sıktığı bir Ursus Shock ile belki en azından beraberliğe gidebilir. Öte yandan da Devrimcilerin 3 ila 4 .numarası edebilecek biri King'e kaybeder mi onu da bilemiyorum.

Oda'nın klasik çok taştaşlı isimleri seride çok erken gösterip, çok kırılgan gösterip sonra var olan haki enflasyonu ile mücadele etmelerini beklemesi durumu var biraz.

Yani iki türlü de gidebilecek bir maç.

Gönlüm Kuma, Mantığım King diyor. Kuma oylarda zaten çok önde olduğu için King diyeceğim.

• Like
Tepkiler: Montana ve Mewtwo
King alır. Kuma Doftan düşük ödüllü çıkmıştı birlikte tanıtıldıkları panelde.. Lordlar genel olarak komutanlara ezilmez de.. sağ kolları da direkt çöpe atmamak lazım

• Like
Tepkiler: Mewtwo

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü