Marshall D Teach
★★★
Lufye katıldığından beri aptala döndü eleman o halini ele alırsak dof zorlanmaz bileSen asıl şimdi Jinbe'ye aldırmış olmadın mı? Dövüşlerde tayfadan birine direkt plot yükleniyor![]()

Lufye katıldığından beri aptala döndü eleman o halini ele alırsak dof zorlanmaz bileSen asıl şimdi Jinbe'ye aldırmış olmadın mı? Dövüşlerde tayfadan birine direkt plot yükleniyor![]()
Ben Doflamingo'nun sadece bu sebeple yeneceğini düşünmüyorum zaten ama böyle bir artısı da var gözümde. Jinbe çok uzak bir isim değil fakat Dof biraz daha ağır basıyor benim için.Sen asıl şimdi Jinbe'ye aldırmış olmadın mı? Dövüşlerde tayfadan birine direkt plot yükleniyor![]()
Hepsinde geçerli değil o dediğin. Tayfada da plot Luffy dışında kimsede yok atlamadan beriSen asıl şimdi Jinbe'ye aldırmış olmadın mı? Dövüşlerde tayfadan birine direkt plot yükleniyor![]()
Kendi rakiplerinde yükleniyor plotluk. Eşleşdikleri rakiplerde yenebilmek için power açılıyorHepsinde geçerli değil o dediğin. Tayfada da plot Luffy dışında kimsede yok atlamadan beri
Böyle aşağılayıcı yenilgi alıyor bak tayfa üyesi
![]()
Özel zaman lazım, her zaman değil. Enies Lobby ve Wano dışında öyle bir şey görmedik. Seninki de nasiplendi hatta Wano'da, meyve uyandırmış (ne ara)Kendi rakiplerinde yükleniyor plotluk. Eşleşdikleri rakiplerde yenebilmek için power açılıyor