Balporsuğu
★★
Doflamingo'nun yıllar önceki planını kopyalamaya çalışıp onu da beceremeyen CrocoAdam düzenini kurmuş Shichi olmuş rahatına bakıyordu neyden saklanmış.
Doflamingo'nun yıllar önceki planını kopyalamaya çalışıp onu da beceremeyen CrocoAdam düzenini kurmuş Shichi olmuş rahatına bakıyordu neyden saklanmış.
Dahi.Doflamingo'nun yıllar önceki planını kopyalamaya çalışıp onu da beceremeyen Croco
Doff'un isteyip de olamadığı kişidir Croco-dile.Doflamingo'nun yıllar önceki planını kopyalamaya çalışıp onu da beceremeyen Croco
Doff'un isteyip de olamadığı kişidir Croco-dile.
Mihawk blokluyor, Akainu'yu alandan uzaklaştırıyor, hamlelerini planlı yapıyor. Nico Robin gibi birini bile yanında tutabiliyordu. Gereksiz nefret seziyorum.Alabasta'yı almaktan aciz. Yaptırdığı atom bombası sadece kuş adamın kolunu aldı. Tam bir balon.
Fiziksel güç desen yok.
Haki desen yok.
Zeka desen mal.
Senin gibi yan çizenler olmasa anketi kaybetmişti.
Oyundan utanıyorsan tarihin yanlış tarafındasındırMihawk blokluyor, Akainu'yu alandan uzaklaştırıyor, hamlelerini planlı yapıyor. Nico Robin gibi birini bile yanında tutabiliyordu. Gereksiz nefret seziyorum.
Hem demokrasi adına oy verenlerin isimlerinin gizli olması lazım, site demokrasisi yara almıştır.
Mihawk blokluyor, Akainu'yu alandan uzaklaştırıyor, hamlelerini planlı yapıyor. Nico Robin gibi birini bile yanında tutabiliyordu. Gereksiz nefret seziyorum.
kus adam degil lutfen ismi pell onunAlabasta'yı almaktan aciz. Yaptırdığı atom bombası sadece kuş adamın kolunu aldı. Tam bir balon.
Fiziksel güç desen yok.
Haki desen yok.
Zeka desen mal.
Senin gibi yan çizenler olmasa anketi kaybetmişti.