@kekomancer tarihin doğru tarafında olmak için hala vaktin var. Bir çöl faresiyle aynı tarafta mı olmak istiyorsun?
crocodile diyenleri çarmıhlamak gerek.15 tane croco bile alamaz katakuriyi.Benden günah gitti. @ch3rlo @Eustass Captain Kidd ne diyorsunuz bu ankete?
Seni gördüğüme gene sevdindim agresif çiçeğim <3crocodile diyenleri çarmıhlamak gerek.15 tane croco bile alamaz katakuriyi.
Yorgun argın zengin patronum daha da zengin olsun diye villalarla uğraşmışım.Gelmiş eve 1 saat yemek yapmış 5 dakikada yemiş yarım saat de bulaşıkla uğraşmışım.Geçmişim koltuğa uzanıp siteye bir giriyorum Croco ve Katakuri aynı oy.Soykırarak yazdım mesajı.Seni gördüğüme gene sevdindim agresif çiçeğim <3
Zalim bir krala karşı halk direnişi örgütleyen Croco'dan yana oyum@kekomancer tarihin doğru tarafında olmak için hala vaktin var. Bir çöl faresiyle aynı tarafta mı olmak istiyorsun?
Gerçek bir utanç. Hadi queeni aldı bişi demiyom da katayı almak kim coroco kim beYorgun argın zengin patronum daha da zengin olsun diye villalarla uğraşmışım.Gelmiş eve 1 saat yemek yapmış 5 dakikada yemiş yarım saat de bulaşıkla uğraşmışım.Geçmişim koltuğa uzanıp siteye bir giriyorum Croco ve Katakuri aynı oy.Soykırarak yazdım mesajı.
Kardeşi kardeşe kırdıran adamı mı destekliyon? Keko da bitmiş.Zalim bir krala karşı halk direnişi örgütleyen Croco'dan yana oyum![]()
Lan Quenni de mi aldı.Olum suratına tükürsen döveceğin adamı ne hale getirmişler.Gerçek bir utanç. Hadi queeni aldı bişi demiyom da katayı almak kim coroco kim be
Habil ve Kabil'den beri, Tanrı bir kardeşi severken diğerinden nefret eder kardeşimKardeşi kardeşe kırdıran adamı mı destekliyon? Keko da bitmiş.