VS Seri Sonu Roronoa Zoro vs Rocks D. Xebec

Kim Kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    30
Şimdi şöyle bir tartışma var. Arkadaşlar Roger'ı kılıç ustası yapıyordu sırf Mihawk ajandası için ama onlara WB sorulduğunda da onu dışarı koyuyordular. Oysa WB'nin elindeki de en iyi 12'den bir silahtı.

Bu sorudan hep kaçtılar ama son bölümlerde görüyoruz WB bu silahı bildiğin kılıç ustası gibi kullanıyor. Attığı slashları da gördük. Durum böyleyken WB'yi niye kılıç ustası olarak kabul etmiyorsunuz?

Söyleyeyim. Çünkü Mihawk en güçlü kılıç ustası ünvanına sahipken WB hala hayatta ve en güçlü adam ünvanına sahipti. O yüzden mecbur WB'yi kılıç ustalığından çıkarıyorsunuz. Oysa Roger WB'den daha üstün bir kılıç ustalığı göstermedi.

Eğer ki burada tutarlı olacaksak Roger'a kılıç ustası deniliyorsa o zaman WB'ye de kılıç ustası denilmeli. Böyle bir durumda buna ben de karşı çıkmam. Ama Roger kılıç ustası iken WB değil diyorsanız orada bir ajanda dönüyor demektir.

Bu arada konuyla ilgili olarak seri sonuna doğru seviyeler nereye çıkar bilinmez. Xebec WB Kaido bir olup IMU karşısına çıkmalarına rağmen inanılmaz bir şey karşılarına çıkmış gibi tepki veriyorlar 1162. bölüm spoilerında. Haliyle o seviyeyi aşabilir. Bekleyip göreceğiz artık.

Ama JoyBoy ipe yüklediği hakiyle bile Imu'yu cırlatıyorsa seviyeler uçacak olabilir.

Wb'nin en güçlü olmasını meyveye bağlamıyor muydun sen? O zaman niye en güçlü olarak anılmasını şimdi getirdin? Kendinle çelişiyorsun gibi. :unsure:

Ayrıca Bisento sword değil de blade olarak geçmiyor, bunu da çok tartışmamıza rağmen ısrarla kılıç demeye devam ediyorsun.

D5ziVDK.png

Wb'nin en güçlü olmasını meyveye bağlamıyor muydun sen? O zaman niye en güçlü olarak anılmasını şimdi getirdin? Kendinle çelişiyorsun gibi. :unsure:

Ayrıca Bisento sword değil de blade olarak geçmiyor, bunu da çok tartışmamıza rağmen ısrarla kılıç demeye devam ediyorsun.

D5ziVDK.png
Benim için ünvanların önemi yok. Ama bunu savunan arkadaşlar bu sebeple WB'yi kılıç ustası yapmıyor diyorum. Seride mızrak ustası diye bir şey gördük mü? Bu benzeri silah kullananların hepsine birden swordsman deniyor işte. Yanlış mıyım?

Benim için ünvanların önemi yok. Ama bunu savunan arkadaşlar bu sebeple WB'yi kılıç ustası yapmıyor diyorum. Seride mızrak ustası diye bir şey gördük mü? Bu benzeri silah kullananların hepsine birden swordsman deniyor işte. Yanlış mıyım?

Mızrak kullanan kime kılıç ustası dendi? Roger mevzusuna dönecek olursak, kimine göre de Roger kılıcı süs olarak taşıyordu, Garp gibi dövüşüyordu güya. Halbuki kılıcı elinden alsak dövüş gücü baya düşer gibi gözüküyor, Garp'la uzaktan yakından alakası yok. Roger'a kılıç ustası denme nedeni sırf Mihawk ajandası değil yani, eski tartışmalardan ötürü. Bunda patlayanlar da kılıçla dövüşmediğini savunan kişiler, ki sen de yumruk ve fiziksel gücüyle dövüştüğünü savunuyordun. Halbuki kılıçla dövüşen ve meyvesiz birisi. (Oda ileride aslında meyve yemişti demezse durum bu.)

Wb ise o meyve sayesinde mızrağını elinden alsan bile çok etkilenmez. Belki mızrak sayesinde vücudunu çok etkilemeden meyve gücünü daha iyi kullanmasını sağlıyordur, o kadar. Roger'la baya farklı durumdalar yani.

Kullandığı şey mızrak değil ki :cry:

Kullandığı şey mızrak değil ki :cry:
Örnek veriyorum. Farklı farklı silahlar kullananlar var. Seride balta ustası diye bir şey de görmedik. Kesici alet kullananların hepsine birden kılıç ustası denilebilir. İlla kılıç olması gerekmiyor. Bisento'da o kategoriye girer yani onu demeye çalışıyorum.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü