Sinema Sohbet ve Tartışma

Batman Who Laughs kadar kolpa ve edgylord bir karakter daha yok.
1294bcdb54c8e943646305d599b6c159.jpg

@Solid Snake hocam yeni FF filmi hakkında bir yorumunuz yok mu? Merak ettik.
Ben beğendim ya hehe. Karakterlerin hiçbirinin doğru dürüst karakter arkı yoktu, epey bir makas yemiş film belli. Yine de karakterlerin özü iyi anlaşılmış ve buna göre iletişimleri güzel aktarılmış, bu çerçevede diyalog kalitesi de standart MCU vasatının epey üstündeydi bana kalırsa. Sen nasıl buldun?

• Like
Tepkiler: Kenshiro
Ben beğendim ya hehe. Karakterlerin hiçbirinin doğru dürüst karakter arkı yoktu, epey bir makas yemiş film belli. Yine de karakterlerin özü iyi anlaşılmış ve buna göre iletişimleri güzel aktarılmış, bu çerçevede diyalog kalitesi de standart MCU vasatının epey üstündeydi bana kalırsa. Sen nasıl buldun?
Benim hoşuma gitti. Biraz daha uzun olsaymış dediğin sıkıntılar giderilebilirmiş bence de. Onun harici estetik olarak epey hoşuma gitti film benim. The Thing ve Galactus'u görsel olarak epey başarılı buldum. Yapılan göndermelerde tadında ve güzel geldi.

Birde bu filmi izleyince fark ettim epeydir güzel macera filmi çıkmıyor. Yada çıktı ben kaçırdım.

• Like
Tepkiler: Solid Snake
Thing’in karakter arkını neredeyse yok etmişler. Bu yüzden Yahudi kadını gizlice stalklayan bir creep gibi gözükmüş. En çok onu kesmişler. Ailenin yanında yaşayan sığıntı gibi gözükmüş. Hiç FF bilmeyen bir insan “bu kurabiye niye bunlarla yaşıyor?” der.

• Like
Tepkiler: Solid Snake
neye sansür atmışlar yine la. bu arada sinemaya gidecekseniz tam saatine salona girmeyin. bangır bangır reklam dinlemek ve göz kanatan ışıklar görmek çok yoruyor. reklam verenlerin şerefsizliğine küfür etmek için denenebilir ama
Cinsel kısımları atlamışlar gibi bir şeyler dönüyor webte. En azından buraya gönderdikleri kopyalarda öyle bir ayarlama yapmışar.
10-15dk geç giriyorum başlamamış oluyor film.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü