Sinema Sohbet ve Tartışma

"Sinema öldü çünkü artık iyi film çekilmiyor" diyorlar da tam tersi artık izlenebilir kötü film çekilmediği için öldü. İzlemeyi dene istiyorsan :D.
cidden doğru. medya eskir, döneme göre algı değiştiği için mizah da değişir. fakat izlenebilirlik değişmezi çok önemli. trailer'a bakıyorum, aga çekimler karın ağrısı gibi duruyor. bir sürü eli yüzü düzgün insan, aralarından en iyileri birbiri ile olmuş, etrafta hiçbi ucube yok. arıza tip yok, entrika yok, çıkar yok, gerçek hayatta karşılığı yok. şunu izlemeyi denesem kabız olurum tuvalete çıkamam gibi geliyor.

• İmza
Tepkiler: Yubashiri Vinsmoke

hbo'nun harry potter dizisinde voldemortu kadın bi aktöre oynatacakları hakkında dedikodular var. sırf jk rowling'e inat olsun diye voldemort'u erkek başlatıp trans yapacaklar galiba sdşflgkjdfşgldf aslında modern dünyadaki karşılığı fena değil, sonuçta voldemort aşağılık kompleksine sahip bi tip. sonradan bedenini de kaybediyor ve tekrar bir bedene kavuşuyor ve ana seride kavuştuğu beden de hafif dismorfik. eğer bu şekilde işlenirse benim kabulümdür.

Supermani izledim de ne kadar berbat bir film bu ya. Hayatımda izlediğim en kötü süper kahraman filmi olmasını geçtim en kötü filmlerden birisi olabilir.

Supermani izledim de ne kadar berbat bir film bu ya. Hayatımda izlediğim en kötü süper kahraman filmi olmasını geçtim en kötü filmlerden birisi olabilir.
Bu arkadaşın bir çalışanı olma ihtimalin var mı?
nicholas-hoult-s-lex-luthor-smiles-inside-a-building.jpg

• Haha
Tepkiler: Glorfindel
Bu arkadaşın bir çalışanı olma ihtimalin var mı?
nicholas-hoult-s-lex-luthor-smiles-inside-a-building.jpg
Sen beğenmiş miydin? Filmdeki çoğu şeyin altı boş. Bunu neden yaptı, nasıl yaptı vs gibi sorulara alacağın yanıt hep "öyle yazdık çünkü" olur hiç bir temel dayanak yok. Adam amiral battı gibi c1 a5 diye süper kahraman dövüyor yav sgsjshs bu şekilde bir insanı bile dövemezsin. Portal olayları, klonlama vs bir çok problemli tarafı var bana göre. Filmdeki tek güzel şey ki doğruysa filistini yansıtmaları.

Sen beğenmiş miydin? Filmdeki çoğu şeyin altı boş. Bunu neden yaptı, nasıl yaptı vs gibi sorulara alacağın yanıt hep "öyle yazdık çünkü" olur hiç bir temel dayanak yok. Adam amiral battı gibi c1 a5 diye süper kahraman dövüyor yav sgsjshs bu şekilde bir insanı bile dövemezsin. Portal olayları, klonlama vs bir çok problemli tarafı var bana göre. Filmdeki tek güzel şey ki doğruysa filistini yansıtmaları.
Yani filmin başında Lex ile Superman'in 3 yıldır dövüştüğünü belirtiyorlardı. Üstüne Lex dünyanın en zeki adamı olunca öyle bir plan ile çıkması normal. Bahsettiğin diğer şeyler içinde geçerli. Lex hatta çizgi romanlarda bundan daha çılgın şeyler yapabiliyor. Adam 3 farklı şekilde kanserin tedavisini buluyordu. Belki çizgi roman filmi olmaya fazla yaslamış olabilir kendini ama devam filminde Lex'in bu yönüne daha odaklanacaklarını düşünüyorum.

• Like
Tepkiler: kekomancer
Yani filmin başında Lex ile Superman'in 3 yıldır dövüştüğünü belirtiyorlardı. Üstüne Lex dünyanın en zeki adamı olunca öyle bir plan ile çıkması normal. Bahsettiğin diğer şeyler içinde geçerli. Lex hatta çizgi romanlarda bundan daha çılgın şeyler yapabiliyor. Adam 3 farklı şekilde kanserin tedavisini buluyordu. Belki çizgi roman filmi olmaya fazla yaslamış olabilir kendini ama devam filminde Lex'in bu yönüne daha odaklanacaklarını düşünüyorum.
Plan yapabilir supermanin içini o nano zımbırtı ile de doldurabilir. Her ne kadar çok abartılı bulsam da supermani aciz de gösterebilir bunda problem yok. Ama amiral battı yavaşlığı ile sen bir adamı dövemezsin. Mesela bir robot yapsan ve yapay zeka ile supermanin tüm hareketlerini yüklesen neyse.

• Like
Tepkiler: Kenshiro
Plan yapabilir supermanin içini o nano zımbırtı ile de doldurabilir. Her ne kadar çok abartılı bulsam da supermani aciz de gösterebilir bunda problem yok. Ama amiral battı yavaşlığı ile sen bir adamı dövemezsin. Mesela bir robot yapsan ve yapay zeka ile supermanin tüm hareketlerini yüklesen neyse.
Yani dediğim gibi çizgi roman olmaya çok yasladığından sırıtabiliyor böyle sahneler filmde. Mangalarda da mesela karakterler düşünürken bir anda zaman duruyor. Bunu sinemaya uyarlasan buda sırıtır mesela.

• Like
Tepkiler: Glorfindel
Yani dediğim gibi çizgi roman olmaya çok yasladığından sırıtabiliyor böyle sahneler filmde. Mangalarda da mesela karakterler düşünürken bir anda zaman duruyor. Bunu sinemaya uyarlasan buda sırıtır mesela.
Evet o kopukluk çok var. Mesela fantastik canavarlar filmlerinde de öyleydi. Düzgün senaryolaştıramıyorlar bazen.

• Like
Tepkiler: Kenshiro
Filmdeki çoğu şeyin altı boş. Bunu neden yaptı, nasıl yaptı vs gibi sorulara alacağın yanıt hep "öyle yazdık çünkü" olur hiç bir temel dayanak yok.

Altı boş değil. 15 yıldır aralıksız süper kahraman filmi yayınlanıyor. Artık olan her şeye açıklama getirmek yerine direkt hikayeyi vermek istiyorlar. Marvel filmlerinin artık her filmde "neden yaptı, nasıl yaptı" gibi soruları açıklama çabasından bıkmış birisi olarak Superman'e bayılmıştım. Marvel filmleri de eski DC filmleri de en az 1 saat açıklama üzerine kuruluyordu. James Gunn "15 yıldır çizgi roman filmi izliyorsun açıklamaya ihtiyacın yok çizgi roman evrenleri böyle işliyor" diyor. Haklı da.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü