Sinema Sohbet ve Tartışma

Altı boş değil. 15 yıldır aralıksız süper kahraman filmi yayınlanıyor. Artık olan her şeye açıklama getirmek yerine direkt hikayeyi vermek istiyorlar. Marvel filmlerinin artık her filmde "neden yaptı, nasıl yaptı" gibi soruları açıklama çabasından bıkmış birisi olarak Superman'e bayılmıştım. Marvel filmleri de eski DC filmleri de en az 1 saat açıklama üzerine kuruluyordu. James Gunn "15 yıldır çizgi roman filmi izliyorsun açıklamaya ihtiyacın yok çizgi roman evrenleri böyle işliyor" diyor. Haklı da.
Açıklama getirmiyorsan altı boş oluyor bazı şeylerin. Açıklama getirmen gerekiyor belli bir düzeyde. Yani bu superman nasıl uçabilir olayı değil, adam portal açıyor bu holt onu koruyan elemanları rahatça indiriyor vs bir sürü olay oluyor ama portalı korumaya yeni elemanlar gelmiyor superman rahatça oradan çıkıyor ve ortadan kayboluyor. Nasıl öyle bırakılıyor vs. Ben illa gitsin holtun gücünü açıklasın, yeşil fenerle vs nasıl tanıştı anlatsın demiyorum.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü