Sinema Sohbet ve Tartışma

GvxdGuoWgAAEatk
Rey missterio?

• Alev
Tepkiler: kekomancer
Mortal Kombat filmi, soluksuz izleriz. Butcher sakalı kesince 10 yaş gençleşmiş.

Yapımcılar ilk filme hiç güvenmemişlerdi. Gram para koymamışlardı. Dökülüyordu. İlk film de tam Covid-19 curcunası dönemi gelmişti. Doğru düzgün içerik olmadığından hayvan gibi izlenmişti. Bu sefer ilk filmin başarısının hatırına muslukları aşmışlar.

• Like
Tepkiler: Montana
Daha yeni insta'da reels izlerken 1 video sonrası gaza gelip The Guest'i izledim. Yarısında sıkılıp kapadım. Ne kadar boktan bir filmmiş :D Adamın psiko role girmesi falan çok kötü, arada böyle kötü filmler çıkması iyi oluyor. Kaliteli bir film izleyince daha çok zevk alıyorum.

@Kenshiro Teaser çıkmış.
Trailera trailer çıkarma işinin bokunu çıkardılar.
Trailer teaser first look çıkarmamışlar ilerleme var gene. Neyse bakalım reyiz ilk defa +18 komedi işi yapıyor nasıl bir şey ortaya çıkacak görücez artık.
@Kenshiro yeni MK filminin trailerda gelmiş.
Sırada Avatar Fire and Ash var...
Valla yalan söylemeyecem bu yeni MK serisi pek beni içine çekmedi ama kral için izleyecez.
@Kenshiro Sen o kadar film bekle gitsin Taika çeksin...
Önceki filmden dersini almadıysa gene gider baştan aşağı komedi filmi çekmeye çalışır bu. Hayır Dredd çizgi romanlarında da absürt bir tip ama içinde bir o kadarda ciddi sistem eleştirisi yapılıyor. 2000AD tayfanın Allah yardımcısı olsun.

• Like
Tepkiler: Invictus Vol. 3

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü