Eksi yazmaz ne alaka? Cidden Filo Amiralliğini hak ettiğini düşünüp, sonrasında Akainu ile yaşadığı olaylar yüzünden psikolojisi alt üst olmuş olsa gayet güzel olur. Cidden eski Kuzan olsa o kadar rahatça Garp'ın ölümüne (yüksek ihtimalle) sebep olmazdı diye düşünüyorum.Kuzan cidden Karasakal'ın adamı çıkarsa karaktere çok büyük eksi yazar, şu zamana kadar yaptığı bütün hareketler boşa düşmüş olur. Smoker'a hala ben eski Kuzan'ım diyor, bir yerde önemli bir hamle yapacak eminim.
Garp ölmedi ki, @Whitebear D yayma şöyle yalanlar yaEksi yazmaz ne alaka? Cidden Filo Amiralliğini hak ettiğini düşünüp, sonrasında Akainu ile yaşadığı olaylar yüzünden psikolojisi alt üst olmuş olsa gayet güzel olur. Cidden eski Kuzan olsa o kadar rahatça Garp'ın ölümüne (yüksek ihtimalle) sebep olmazdı diye düşünüyorum.
Yaşıyor ama kalbimizde öldü ❤Garp ölmedi ki, @Whitebear D yayma şöyle yalanlar ya
Burgess pizarrodan daha sağlam olacak gibi geliyo banaKuzan bugün var yarın yok.
Üçlüsü şu şekildedir Shiryu-Pizarro-Van Augur.
Sabo'nun tek bile değil. Olan şeye tek bile denemez. Çeyrek attığı bir adam nasıl daha sağlam olacak? Karasakal'ın tayfasının fodderıdır Burgess. Chopper'la teke tek yapsalar Chopper indirir.Burgess pizarrodan daha sağlam olacak gibi geliyo bana