Sizce Karasakal Korsanlarının En Güçlü 3. Kumandanı Kimdir ?

Sizce Karasakal Korsanlarının En Güçlü 3. Kumandanı Kimdir ?

• Doc Q

Oy: 0 0.0%
  • Laffitte

Oy: 5 23.8%
  • Van Augur

Oy: 12 57.1%
  • Avalo Pizarro

Oy: 4 19.0%
  • Sanjuan Wolf

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    21
Kuzan'ın devrimci veya Shanks ile ortak hareket ediyor olması çok muhtemel, Shanks ile fena operasyon çekiyorlarmış gibi hissediyorum göreceğiz.

• Alev
Tepkiler: Kuroro
Kuzan cidden Karasakal'ın adamı çıkarsa karaktere çok büyük eksi yazar, şu zamana kadar yaptığı bütün hareketler boşa düşmüş olur. Smoker'a hala ben eski Kuzan'ım diyor, bir yerde önemli bir hamle yapacak eminim.
Eksi yazmaz ne alaka? Cidden Filo Amiralliğini hak ettiğini düşünüp, sonrasında Akainu ile yaşadığı olaylar yüzünden psikolojisi alt üst olmuş olsa gayet güzel olur. Cidden eski Kuzan olsa o kadar rahatça Garp'ın ölümüne (yüksek ihtimalle) sebep olmazdı diye düşünüyorum.

Eksi yazmaz ne alaka? Cidden Filo Amiralliğini hak ettiğini düşünüp, sonrasında Akainu ile yaşadığı olaylar yüzünden psikolojisi alt üst olmuş olsa gayet güzel olur. Cidden eski Kuzan olsa o kadar rahatça Garp'ın ölümüne (yüksek ihtimalle) sebep olmazdı diye düşünüyorum.
Garp ölmedi ki, @Whitebear D yayma şöyle yalanlar ya

Böyle bir şey bekliyorum.Bakalım kaç tanesi tutacak...
Teach vs Luffy
Shiryu vs Zoro
Avalo Pizarro vs Sanji
Burgess vs Jinbe
Van Augur vs Usopp
Lafitte vs Nami
Devon vs Robin
Sanjuan vs Franky
Vasco vs Brook
Doc Q vs Chopper

• Like
Tepkiler: Sodex

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü